Де в Києві кредит під заставу автомобіля можна отримати в дійсно короткі терміни?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем nahucor, 20 ноя 2020.

  1. nahucor

    nahucor Member

    Де в Києві кредит під заставу автомобіля можна отримати в дійсно короткі терміни?
     
  2. vlers

    vlers Member

    Реально швидко видати кредит Вам зможе ось цей автомобільний ломбард у Києві https://autolombard.in.ua/uk/ . Кажу, спираючись на свій власний досвід звернення туди. До речі кажучи, в наш час умов вигідніше, ніж там, Ви точно ніде знайти не зможете.
     
  3. Lika

    Lika Member

    Хм, а яка сума вам потрібна? Навіщо все ускладнювати??? Чи не простіше скористатися послугами МФО і отримати кредит на досить-таки вигідних умовах без застави та поручителів, надавши мінімальний пакет документів??? Загалом, вивчайте - https://www.capital.ua/ru/press/promo5/146237-kak-vybrat-samyj-vygodnyj-zajem-v-mfo Як вибрати найвигідніший позику в МФО описано докладно.
     
  4. Indianna

    Indianna Member

    Еще один вариант получить некоторую сумму денег, это продать то-то ценное. Неплохую сумму можно взять за старинные вещи - антиквариат. Вот есть сайт, где можно узнать стоимость разных старинных вещей, вот как пример сколько будет стоить 20 копеек 1961 года в Украине https://ocenka-pokupka.com.ua/20-kopeek-1961-goda/ посмотрите, может и у вас дома есть антиквариат.
     
  5. zigij

    zigij New Member

    То де зараз краще всього можна оформити безвідсотковий кредит?
     
  6. Ono

    Ono Member

    Через інтернет можна знайти мфо і оформити онлайн кредит
     
  7. olforenko

    olforenko Member

    в МФО можете отримати кредит. Ми теж брали на ремонт квартири.
     
  8. TurboJedi

    TurboJedi New Member

    Що стосується позики, то поспішати не потрібно ніколи. Адже потрібно ретельно ознайомитися з умовами,порівняти їх, та потім вже як я вибирати найкращу пропозицію. У мене це Качай Гроші https://kachay.com.ua/ua-kredit-besprocentnyj. На справді там все швидко, оперативно працюють і прямо на сайті у них можна подати заявку.
     

Поделиться этой страницей