диски

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Макс Ганеев, 10 мар 2021.

  1. Треба порада, народ де придбати диски на автомобільні колеса, нещодавно їхали до бабусі жінки у село, а там така дорога, що ледь дотягнули до села і назад, вдома вже виявив що один диск трохи погнутий, хочу новий купити.
     
    Ugla нравится это.
  2. Лихач

    Лихач New Member

    А в тебе які диски стоять, мабуть Китай штампований? А для наших доріг треба сталеві брати, бо по іншому міняти прийдеться часто, а це гроші, час і нерви. Та й у плані безпеки так надійніше вийде, але це моя особиста думка.
     
  3. Я в тому році все комплектом брав, казали, що добра якість, хоча на наших дорогах будь що зламається, особливо коли навесні асфальт разом зі снігом сходить. Я от теж думаю, що треба купити прості сталеві диски.
     
  4. Alex Kirilov

    Alex Kirilov New Member

    Які диски купувати, то справа індивідуальна, хоча мабуть ви праві і треба купувати саме сталеві, вони і надійніші і дешевші, і для наших шляхів більш придатні. Глянь на сайті інтернет магазину Shiny&Diski, я правда там літню гуму там купував, але диски там є і у великій наявності. За покришки можу сказати, що вийшло не дуже дорого.
     
  5. meelad

    meelad New Member

    Взял себе комплект литых дисков ZW 6362 R16 W6.5 , смотрятся очень красиво и стильно ,машина стала смотреться более агрессивно .
    [​IMG]
     
  6. Ugla

    Ugla Member

    Ну а что вы хотели? Такие у нас дороги и с этим ничего не поделаешь. Только на танке можно кататься в полной безопасности, но будет достаточно и того, что вы купите диски Реплика и шины к ним от Мишлен. Поверьте мне, с такой амуницией Вам никакие болота украинского села не будут страшны.
     

Поделиться этой страницей