Хотів би замовити на майбутнє замовити новобудову у розстрочку, у районі Вінниці або ж Києва, тому що там найбільше гарних районів, та дуже багато освічених міст, я хочу брати квартиру тому що зовсім скоро у меня з'явиться дитина.
Вінниця або Київ, дуже гарні місця, але ж я б вибрав все ж таки Київ, тому що це столиця України, є дуже багато Інститутів та загальноосвітніх шкіл, також можно замовити новобудову де буде багато дитячих садків.
Ну бачите, ви також за Київ, я теж був більше за Київ, але ж мої батьки із Липовецька думають інакше, хотіли щоб ми з моєю дружиною та дитиною знаходяться дуже близько к ним, а я хотів ближче до столиці.
Новобудов є дуже багато як у Києві так і у Вінниці, але ж на теперішній час краще замовити квартиру у Києві, тому що там більше можливостей для розвитку як вашого так і вашої дитини. Нерухомість можно замовляти різними способами, я вам раджу замовити новобудову у розтрочку https://lipovets.com.ua/ як ви і хотіли. Є різні райони, в нормальних районах квадратний метр може коштувати як 29 тисяч гривень, так і 80 тисяч, раджу подивитися варіанти та обрати що хочете.