Ліки від гастриту та виразки шлунку

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Тарас, 20 дек 2022.

1. Тарас

Тарас Member

Скажіть, які є хороші ефективні ліки від гастриту. Хоча може вже там не гастрит, я виразка шлунку.
    Шлунок болить. Раніше посиджу на дієті, й нормально. А це вже щось добре так прихватило.

2. nanojojid

nanojojid Member

Щоб гастрит не переходив у виразку, треба вчасно йти до лікаря-гастроентеролога.
    Отаку у нас люди. Поки конкретно так не прихватить, до лікаря - ні ногою. А потім доводиться у лікарні лежати.

3. Мародер

Мародер Active Member

Колись мені один хорошій лікар говорив, щ всі ці проблеми зі шлунком (гастрит, виразка) - це все від нервів. Треба або передивитися свій спосіб думок, або може медикаментозно привести їх у порядок.

4. SERU

SERU Member

У мене був гастрит. Коли починалося загострення- я сідав на дієту. Сумлінно не їв нічого жирного, смаженого, гострого. Починалася ремісія. Знов їв все, що хотів. Навіть сто грамів міг випити. Потім знову загострення. І так по колу.
    Тепер у мене виразка шлунку. Сам винен, нічого не можу сказати.
    Лікар мені призначив зараз Омепразол https://apteka-ds.com.ua/product/omeprazol-farmak-poroshok-dlya-infuziy-40-mh-1-flakon-046876 Стало трохи краще. До речі, він сказав, що цим препаратом можна й гастрит лікувати, щоб у виразку не переходив.

Поделиться этой страницей