Вибираю макбук

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Krotik, 9 мар 2023.

1. Krotik

Krotik Member

Чи стоїть придбати MacBook і яку конкретну модель обрати? Також з радістю послухаю поради щодо ноутбуків, які працюють на ОС Windows. Запропонуйте будь-які варіанти, тому що мій придбання не є терміновим.

2. SERU

SERU Member

Ваш вибір залежить від того, для яких цілей вам потрібна техніка: якщо ви шукаєте ноутбук для ігор, краще звернути увагу на пристрої з ОС Windows. Якщо ж вам потрібен ноутбук для роботи або навіть навчання, то MacBook буде кращим варіантом.

3. Krotik

Krotik Member

Які переваги MacBook для навчання, а також чому ноутбук на ОС Windows краще підходить для ігор? Я не маю багато досвіду в цій галузі, тому буду вдячний за детальну інформацію.

4. Мародер

Мародер Active Member

Ноутбуки Епл відомі своєю довговічністю, довговічністю та високою якістю як внутрянки так і корпуси. Щоб вибрати потрібну модель, слід враховувати кілька порад. По-перше, визначте цінову категорію, вам потрібно вирішити, скільки грошей ви можете витратити. По-друге, виберіть відповідний розмір екрана. Ноутбуки доступні з екранами від 11 дюймів, і якщо вам потрібно працювати з графікою або відео, краще вибрати модель з великим екраном.
    По-третє, зверніть увагу на технічні характеристики, такі як процесор, оперативну пам'ять та дисковий простір. Це особливо важливо, якщо ви плануєте використовувати ноутбук для роботи з важкими програмами. Ви можете знайти великий вибір MacBook https://allo.ua/ru/products/notebooks/proizvoditel-apple/ на сайті онлайн-магазину Алло, де я сам робив замовлення, ціна досить прийнятна.

5. Я тоже думаю купить макбук . Ознакомлюсь с вашей рекомендацией .

6. MashaVolu

MashaVolu Member

Макбук советую покупать у https://tehnobot.ua/ru/ . Я тоже у них заказывала свой ноут и это было моим лучшим выбром и решением, тк у них очень хорошая ценовая политика и дешевле предложений я пока еще так нигде и не встретила .

7. sasha1982

sasha1982 Member

Чтобы не повредить свой макбук, я решил выбрать и приобрести защитный чехол для него. Так как в офлайновых магазинах, мне не удалось найти подходящий вариант, я заказал его на сайте blackpink.com.ua . Купленный чехол, они мне быстро доставили курьерской службой.

Поделиться этой страницей