Сучасна морозильна камера

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем SERU, 16 сен 2023.

1. SERU

SERU Member

Вирішили купити сучасну морозильну камеру для зберігання м'яса та напівфабрикатів, якого виробника та яку модель ви мені можете порадити? Справа в тому, що у мене не дуже великий бюджет, 10 тисяч гривень, як ви думаєте, на ці гроші можна купити хорошу посудомийну машину?

2. Krotik

Krotik Member

Ви зможете за такі гроші купити Gunter&Hauer GF 145, у нас саме така модель, купили її влітку, а також для зберігання м'яса. Характеристики у неї хороші, за бюджетом вона вам підходить.

3. SERU

SERU Member

Зараз знайдемо запропонований вами варіант знайдемо в інтернеті, переглянемо характеристики. На вихідних ще хочемо пройтися магазинами, дізнаємося що нам ще запропонують продавці, потім ухвалимо рішення.

4. Мародер

Мародер Active Member

Із задоволенням я вам допоможу вибрати цю побутову техніку, на сайті онлайн магазину Алло купили морозильну камеру https://allo.ua/ua/morozil-nye-kamery/ Gorenje FN619FES5 її об'єм 145 літрів, якого нам вистачає, раджу звернути увагу на цю модель.
    Модель, яку я вам запропонував, підходить вам по бюджет, якщо підійде за характеристиками можете сміливо її замовляти. Рекомендацію по магазину і безпосередньо по посудомийній машині я залишив вам, далі вже розберетеся самі.

5. SERU

SERU Member

Дяукую усім за увагу.

Поделиться этой страницей