Які зараз тарифи на доставку з США?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Тарас, 2 июл 2024.

1. Тарас

Тарас Member

Мене цікавить питання доставки товарів з США до України. Хотів би дізнатися, які зараз діють тарифи на доставку? Планую замовити кілька речей і не знаю, на що розраховувати щодо вартості. Можливо, хтось із вас вже мав досвід і може поділитися актуальною інформацією?

2. nanojojid

nanojojid Member

Нещодавно теж цікавився цим питанням. Залежно від компанії та ваги посилки тарифи можуть сильно відрізнятися. Наприклад, за маленькі пакети вагою до 2 кг можна заплатити від 10 до 30 доларів. Якщо це важчі речі, то ціни можуть досягати 100 і більше доларів. Також варто враховувати можливі митні збори.

3. Тарас

Тарас Member

Це допомагає отримати загальне уявлення про тарифи. А чи є якісь рекомендації щодо надійних компаній? Я чув, що деякі сервіси пропонують страхування посилок, що, як на мене, дуже важливо. Може, хтось може поділитися особистим досвідом використання конкретних служб?

4. Мародер

Мародер Active Member

Якщо хочеш дізнатись про тарифи на доставку з США в Україну, дивись на Vector USA. Вони в цій галузі працюють вже багато років і знають всі тонкощі. Вони пропонують досить вигідні умови, включаючи страхування посилок.

Наприклад, для невеликих пакетів тарифи починаються від 12 доларів, а для більш важких речей є можливість отримати знижки при великих об'ємах. До того ж, у них хороша підтримка клієнтів, яка допоможе вирішити будь-які питання.

Поделиться этой страницей