Шукаю цемент для нестандартного проекту. Хто порадить перевірений магазин?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Petrenko_ANIA, 23 окт 2024.

1. Petrenko_ANIA

Petrenko_ANIA New Member

Привіт всім! Склалась цікава ситуація. Планую переробити старий гараж у майстерню, але штука в тому, що там доволі вологі умови — приміщення частково під землею. Тож мені потрібен цемент, який не просто витримає стандартні навантаження, але й буде добре справлятися з вологою. Плюс, часу не так багато, тому треба, щоб швидко твердів. Чи є у когось досвід з подібними проектами? Порадьте, де можна купити надійний цемент для таких умов. Бажано перевірений магазин або сайт. Буду дуже вдячний за поради!

2. jaomelchenco

jaomelchenco New Member

Ого, цікавий проект! Знаю, що працювати в таких умовах — це ще той виклик, але у мене є для тебе хороша порада. Для таких задач я б рекомендував глянути на Rems Market. Я сам кілька років тому використовував їхній цемент для подібного підвального приміщення, і він мене не підвів. У них є спеціальні види цементу, зокрема гідрофобний, який саме й призначений для роботи у вологих умовах. Він ідеально підійшов для мого підвалу, де теж було багато вологи. А якщо тобі важливо швидко закінчити роботи, то можна взяти ще й швидкотверднучий цемент — я пробував його для інших проектів, і це реально заощадило купу часу. Rems Market не раз мене рятував, у них тільки перевірена продукція, і ціни приємні. Ось, можеш подивитися їхній асортимент тут: https://rems.market/catalog/tsement/. Плюс доставка в них дуже швидка, що також зручно.

3. Petrenko_ANIA

Petrenko_ANIA New Member

Дякую велике за пораду! Саме те, що треба! Тепер маю точний план, що шукати, і де замовляти. Обов'язково спробую, сподіваюсь, усе піде як треба!

Поделиться этой страницей