Привіт всім! Склалась цікава ситуація. Планую переробити старий гараж у майстерню, але штука в тому, що там доволі вологі умови — приміщення частково під землею. Тож мені потрібен цемент, який не просто витримає стандартні навантаження, але й буде добре справлятися з вологою. Плюс, часу не так багато, тому треба, щоб швидко твердів. Чи є у когось досвід з подібними проектами? Порадьте, де можна купити надійний цемент для таких умов. Бажано перевірений магазин або сайт. Буду дуже вдячний за поради!
Ого, цікавий проект! Знаю, що працювати в таких умовах — це ще той виклик, але у мене є для тебе хороша порада. Для таких задач я б рекомендував глянути на Rems Market. Я сам кілька років тому використовував їхній цемент для подібного підвального приміщення, і він мене не підвів. У них є спеціальні види цементу, зокрема гідрофобний, який саме й призначений для роботи у вологих умовах. Він ідеально підійшов для мого підвалу, де теж було багато вологи. А якщо тобі важливо швидко закінчити роботи, то можна взяти ще й швидкотверднучий цемент — я пробував його для інших проектів, і це реально заощадило купу часу. Rems Market не раз мене рятував, у них тільки перевірена продукція, і ціни приємні. Ось, можеш подивитися їхній асортимент тут: https://rems.market/catalog/tsement/. Плюс доставка в них дуже швидка, що також зручно.
Дякую велике за пораду! Саме те, що треба! Тепер маю точний план, що шукати, і де замовляти. Обов'язково спробую, сподіваюсь, усе піде як треба!