Як перевірити історію автомобіля за допомогою CarFax?

Тема в разделе "Продажа/Покупка общая", создана пользователем Lika, 17 ноя 2024 в 23:54.

1. Lika

Lika Member

Привіт! Я вирішила купити вживаний автомобіль, але дуже переживаю, щоб не купити машину з прихованими проблемами. Чула про сервіс CarFax, але не зовсім розумію, що саме він надає в звіті. Як перевірити автомобіль через CarFax і чи варто це робити?

2. German

German Member

CarFax — це надійний сервіс, який надає детальну історію автомобіля. Ви можете перевірити машину за VIN номером, і отримати звіт, що містить інформацію про його попередніх власників, участь у аваріях, чи не був він викрадений, а також чи потребував він серйозного ремонту після аварій. Крім того, ви зможете дізнатися, чи регулярно проходив автомобіль технічне обслуговування, і навіть чи були проблеми з документами або реєстрацією. Така перевірка дозволить вам уникнути багатьох неприємних сюрпризів.

3. LediBag

LediBag Member

Я скористалася CarFax https://www.carfaxdoc.com/ перед покупкою вживаного автомобіля, і це однозначно допомогло мені уникнути покупки машини з проблемами. Звіт показав, що авто було в серйозній аварії, хоча продавець заперечував це. Я відмовилася від покупки і була дуже вдячна, що перевірила авто через CarFax. Завдяки цьому я змогла бути впевнена в тому, що наступна машина буде безпечнішою і не матиме прихованих пошкоджень. Це дійсно корисний і точний інструмент для перевірки історії авто, я рекомендую всім користуватися!

Поделиться этой страницей