Привіт, підкажіть, будь ласка, де зараз реально можна придбати якісні ювелірні вироби, щоби не втрапити на підробку? Цікавлять саме перевірені магазини чи інтернет-платформи з гарантією, щоб були справжні проби, бірки, а не просто гарна картинка на сайті. Може, хтось із вас купував щось нещодавно й може поділитися досвідом, бо вибір величезний, а довіри до всього поспіль немає. Особливо хвилює якість золота й вставок.
Можу сказати з власного досвіду: краще не ведіться на занадто низькі ціни. Часто те, що здається вигідною знахідкою, насправді виявляється дешевою підробкою або ж золото не тої проби. Я пару місяців тому замовляв каблучку на одному невеличкому сайті, виглядала круто, але коли принесла до ювеліра перевірити, то там виявилося не золото, а якась позолота. Добре, що хоч повернення прийняли. Тепер купую тільки в перевірених місцях
Так, дякую, я теж уже обпікся на одному такому маркетплейсі. Зараз от якраз шукаю щось для подарунка, бажано золото 585-ї проби, з нормальним каменем. На ринок точно не піду, а в офлайн-салони часу немає їздити. Онлайн було б зручніше, але важливо, щоб магазин був надійний, із нормальним сервісом і щоб без обману.
Слухай, тоді реально глянь в інтернет-магазині https://zlato.ua/ Там просто величезний вибір прикрас на будь-який смак і гаманець. Я вже кілька разів у них замовляв і усе чітко: проба, бірка, документи, доставка швидка, ще й повернути можна протягом 14 днів, якщо не підійде. Плюс у них постійно якісь комбо-знижки діють, наприклад, мінус 3% автоматично в кошику, а ще є прикраси з лабораторними діамантами, обручки, каблучки з фіанітами, ланцюжки, сережки, одним словом, повний фарш. І все без переплат, бо працюють напряму з виробниками. Я там навіть іменний хрестик брав, він дуже якісно зроблений. Так що раджу заглянути.