Українські бренди стильного одягу

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Мародер, 21 авг 2025.

1. Давно хочу оновити свій гардероб і замислився, чи є серед українських брендів ті, що дійсно пропонують стильний і сучасний одяг, не гірший за європейські марки. Останнім часом усе більше намагаюся купувати речі локального виробництва, але поки що обмежувалася тільки базовими речами без особливого дизайну.

2. Тарас

Тарас Member

Так, українських брендів зараз досить багато, і вони реально почали конкурувати з відомими закордонними марками. Я б радив звернути увагу на ті, що працюють у напрямку мінімалізму та сучасної класики. У нас є як маленькі локальні майстерні, так і бренди, які вже добре представлені онлайн і мають свої шоуруми.

3. Мені якраз подобається мінімалізм і лаконічний стиль без зайвих деталей, щось таке, що можна легко комбінувати і під роботу, і на вихід. Цікавить ще питання цінового діапазону — не хочеться переплачувати тільки за назву, але й брати дешеві неякісні речі теж не варіант.

4. Тарас

Тарас Member

Якщо вибирати свідомо, український ринок нині реально може дати дуже гідну альтернативу закордонним маркам. Зараз багато марок працюють саме над тим, щоб створювати не просто красивий одяг, а й довговічний, із хороших матеріалів.
    Наприклад, є CHER’17 — український бренд якісних речей https://cher17.com/ , який робить акцент на стильних базових моделях, що легко поєднувати між собою. У їхніх колекціях можна знайти як офісні варіанти, так і більш кежуальні речі. Крім того, вони мають як онлайн-магазин, так і фізичні точки, тож приміряти й оцінити якість — не проблема. Раджу також придивитися до ще кількох молодих брендів, які не розкручені, але відшивають речі на рівні.

5. КристИ

КристИ Member

Я завжди підтримую українські бренди і рада, що на ринку з’являються стильні та оригінальні варіанти одягу. Один із моїх улюблених магазинів — kingoftheshirts, де можна знайти рок футболки з унікальними принтами. Дизайн дуже креативний і виразний, а якість тканини чудова. Це не просто футболки, а частина самовираження. Якщо хочете стильний та оригінальний одяг від українських брендів — рекомендую звернути увагу на цей магазин!

6. Не знаю, чи правильно саме на виробникові фокусувати свою увагу

7. Це вже в кожного своє бачення щодо цього питання. Я маю одяг від українських виробників, але, якщо чесно, європейські марки мені більше імпонують і вони не дорожче коштують, а інколи навіть - дешевше.... Приклад вам наведу - це німецька марка BRAGGART, де зараз розпродаж курток https://braggart.ua/ua/kurtki-rozprodazh/ проходить. За такою ціною куртки українських виробників я ще не бачила!

8. Alisik

Alisik Member

Пересмотрев не мало вариантов я для партнеров заказывала футболки, а еще взяля пледы с логотипом https://es.com.ua/ru/dom-i-otdix/dom-i-otdix-pled тут выбрала подходящие, на сайте широкий выбор и при этом профи сделали мой заказ быстро и главное максимально качественно

Поделиться этой страницей