доставка цветов интересует

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Kideouast, 29 май 2020.

  1. Kideouast

    Kideouast Member

    всем привет! доставка цветов интересует, кто таким занимается, надо жене организовать цветы, а я в другом городе
     
  2. Aziri

    Aziri Member

    так поищи курьеров в инсте, сейчас таким много кто занимается, можно даже съедобный букет заказать
     
  3. Xahlba

    Xahlba Member

    приветик! вот вам ссылка на проверенный сайт https://www.flower-market.dp.ua/доставка_цветов_днепр я тут часто на праздники заказываю букеты маме и бабушке, потому что не всегда есть возможность поздравить лично! помимо букета также можно приложить коробку конфет или мягкую игрушку, все для вашего удобства! ну и доставка быстрая, само собой!
     
  4. tiamoni

    tiamoni Member

    Привет! А мне очень нравится заказывать живые цветы с доставкой здесь https://cvetkof.kh.ua/cvety Заказываю всегда только в этом сервисе, цветы всегда свежайшие. Что еще очень рекомендую - подойти к вопросу оригинально и заказать здесь, например, воздушные шары или букет из фруктов. Ну и хочу еще добавить, что цены тут самые приятные, так что обязательно обращайтесь!
     
  5. Потрібно одній дівчині букет троянд подарувати у Львові і хочу її здивувати. Але в неї улюблені квіти це троянди. Мені от цікаво як взагалі зараз можна трояндами здивувати, вони всюди однакові.
     
  6. Draks

    Draks New Member


    а почему именно в инсте? Неужели не можно найти каких-то других вариантов? Куча же интернет-магазинов с доставкой, гугл вам в помощь товарищи.
     
  7. Тарас

    Тарас Member

    Насправді у вас доволі хибна думка з цього приводу. Звичайно якщо ви пройдетесь по якимось маленьким наметам з квітами, чи хоча б зазирнете в них через вікно, то побачите там лише один сорт троянд. Це будуть банальні чайні троянди. Добре якщо вони будуть різних кольорів чи розмірів і це все.
    Але справа в тому що зараз продажем квітів займаються не лише маленькі магазинчики, а й великі квіткові магазини, в яких асортимент ну набагато більший, ніж в тих що біля супермаркетів, або зупинок. Це просто факт. Ось в них буває дуже великий вибір троянд. Є піоновидні троянди, є еквадорські троянди. Буває безліч всяких цікавих сортів в яких незвичайній бутони, або ж кольору. Короче кажучи не лінуйтесь і йдіть шукати в інтернеті гарні троянди.
    Я останній раз у Львові троянди купував в цьому квітковому магазині https://kvitna.ua/collection/bukety-z-troyand Вибір там ну дуже великий і я б вам радив купити букет з лавандових троняд "Меморі Лейн". Ну якось дуже вони чарівно
    виглядають:
    [​IMG][​IMG]
     
  8. asda

    asda Member

    Тоже искал где можно будет заказать цветы. Из статьи https://sport-weekend.com/dostavim-cvety-po-adresu.htm узнал о надежной доставке, теперь часто туда обращаюсь для доставки букетов.
     
  9. Nilsen

    Nilsen New Member

    Дивлячись які квіти любить твоя дружина і який у тебе бюджет. Я ось своiї зазвичай дарую на свята хризантеми білі. Останній раз замовляв букет тут https://roza.vinnica.ua/ Квіти привезли швидко, свіжі і красиві. Упаковка охайна. А сама доставка була безкоштовна. Якщо хризантеми не підходять - можна взяти там же стандартний варіант - троянди, або щось більш екзотичне. Зателефонуйте, підкажуть.
     

Поделиться этой страницей