Для мене лазерна епіляція виявилася набагато зручнішою за гоління і віск. Особливо у питанні подразнення та вростання.
Підводячи підсумок, хочу залишити фінальний відгук про епіляцію світлого волосся на 3D лазері в ЕпіЛазер. Такі волоски усунути складніше, потрібен...
Зараз лазерна епіляція для мене – це не лише естетика, а й комфорт. Головні плюси – гладка шкіра, менше подразнень та вростань, економія часу.
Якщо говорити чесно, світле волосся дійсно видаляється складніше. Але нова лазерна епіляція дає хороші результати. Мій підсумковий відгук загалом...
Влітку дуже комфортно. Раніше доводилося голитися практично щодня. Зараз шкіра довше залишається гладкою, менше подразнення, немає постійної...
У мене був страх, що після лазера волоски почнуть рости ще сильніше. Але цього не сталося. Навпаки - вони стали тоншими, частина перестала рости,...
Ще один важливий момент – кваліфікація фахівця. Потрібне правильне налаштування апарата. Потрібно враховувати фототип шкіри, товщину волосся,...
Після кількох процедур я помітила, що шкіра стала виглядати краще. Зникли червоні крапки, зменшилося подразнення, пішла сухість після гоління. Тому...
Ще хочу відзначити швидкість епіляції. За часом: пахви - близько 10 хвилин, бікіні - до 20, а верхня губа - кілька хвилин. Якщо порівняти з постійним...
Що мені сподобалося у EpiLaser – відсутність нереалістичних обіцянок. Мені відразу чесно сказали, що світле волосся вимагає більше процедур. Такий...
Багато хто недооцінює етап догляду. Після лазерної епіляції важливо не відвідувати сауну, уникати засмаги, використовувати SPF, не травмувати шкіру...
Перед процедурою мені також докладно розповіли про протипоказання. Це викликало довіру, бо фахівець не намагався просто продати послугу. Основні...
Окремо хочу розповісти про обличчя. Це була найскладніша зона. Над верхньою губою був тонкий, світлий пушок. Результат з'явився не відразу, але після...
Після першої процедури миттєвого результату не було, і мене попередили заздалегідь. Через 10-14 днів стало помітно, що волосся почало рости...
Окремо хочу залишити розповісти про відчуття. Я очікувала, що буде набагато болючіше. Насправді відчувалося легке тепло і поколювання, а делікатних...
Перед процедурою мені докладно розповіли про підготовку. Вважаю, що це дуже важливо, тому що багато негативних відгуків про лазерну епіляцію...
Чому взагалі світле волосся складніше видалити лазером — питання, яке мене цікавило найбільше. Після спілкування з фахівцем я зрозуміла, що проблема...
Перед першою процедурою я перечитала не один відгук про лазерну епіляцію світлого волосся, тому що хотілося зрозуміти, чи реально отримати помітний...
Довго шукала реальну інформацію саме про видалення світлого волосся лазером. Майже скрізь пишуть у відгуках лише про темні. У мене ситуація була...
Выбор Epilaser.com.ua – специализированного салона лазерной эпиляции в Киеве – это решение в пользу системного подхода, современных технологий и...
Separate names with a comma.