Электробритва

Discussion in 'Курилка' started by Krotik, Sep 20, 2023.

1. Krotik

Krotik Member

Дайте мені пораду з електробритв, щоб мені потрібно було зручно голитися не тільки вдома, але також коли я їжджу у відрядження. Пробував сам знайти в інтернеті слушний варіант, але розгубився від великого асортименту.

2. SERU

SERU Member

Купив собі досить бюджетну електробритву Gemei GM 7300 за 500 гривень, користуюся їй місяць, мене поки що все влаштовує. Почитайте відгуки, подивіться її зовнішній вигляд, якщо все влаштує купуйте.

3. Krotik

Krotik Member

Мене лякає ціна, думаю за 500 гривень купити хорошу електробритву просто не реально. Я звичайно прислухаюся до вашої думки, почитаю відгуки, але найімовірніше я не замовлятиму цю бритву.

4. Мародер

Мародер Active Member

В першу чергу вам потрібно визначиться який тип гоління має бути у бритви, їх 2 сухі та вологі. Після чого вже вибрати електробритву https://allo.ua/ru/elektrobritvy/ особисто я настійно рекомендую звернути увагу на виробника Філіпс, адже це бренд №1 за такою побутовою технікою.
    У мене електробритва Philips S5885/10, призначена для сухого та влажного голення, її досить легко доглядати, батареї вистачає на годину роботи, заряджається вона також 1 годину.

Share This Page