Смачний джин

Discussion in 'Курилка' started by Мародер, Nov 26, 2023.

1. Недавно придбав собі додому бар, тепер хочу заповнити його якісним алкоголем. Вже багато що купив, залишилось купити тільки джин. Порадьте смачний джин, та інтернет-магазин в якому його можна придбати.

2. SERU

SERU Member

Круто що в тебе є вдома бар, я також планую його собі додому купити. Стосовно джина, хочу тобі підказати хороший інтернет-магазин, де величезний вибір джина, та ціни на нього хороші.

3. Оскільки я не розуміюсь в джині, мені треба порада від тебе. Скажи, будь ласка, який саме джин подобається тобі? Хочу, щоб ти залишив мені посилання на магазин, де ти купував даний напій.

4. SERU

SERU Member

Можеш звернути увагу на джин Beefeater Blood Orange, 37,5%, 0,7 л https://maudau.com.ua/category/dzhyn/product_brand=beefeater який можна досить вигідно придбати в інтернет-магазині Maudau.

У нього смак з гіркувато-солодкуватими тонами червоного апельсина, нотами ялівцю та трав. У посмаку відчуваються пікантні цитрусові нюанси. Дуже смачний джин, я його п'ю в чистому вигляді, просто додаю трохи льоду. Зараз на нього діє досить не погана знижка, тому встигни купити його вигідно.

Share This Page