Мне очень нужен качественный и адекватный по цене, крепкий и теплый спальник. Если знаете где лучше заказать, то подскажите и мне. Заранее спасибо.
Я настійно рекомендую вам купити спальний мішок зимовий з капюшоном North Membrane Champion t -25° від сайту stok.top. Я сам замовляв його і залишився дуже задоволений. Зовнішній матеріал з Hardshell мембрани забезпечує надійність і зносостійкість, а внутрішня підкладка з м'якого флісу додає комфорту і тепла. Утеплювач складається з двошарового синтетичного матеріалу, який ефективно зберігає тепло і не пропускає вологу, забезпечуючи комфорт у суворих погодних умовах. Технологія регулювання температурного балансу робить цей спальник ідеальним вибором для зимових походів і кемпінгу. Не пропустіть шанс забезпечити собі якісний сон і тепло в холодні ночі, замовивши цей спальник на stok.top!
Під час тривалих автомобільних поїздок на риболовлю та ночівель на березі річки найбільше цінуєш простір і можливість нормально виспатися, а не скручуватися в тісному коконі. Тому я цілеспрямовано шукав простору класичну модель прямокутної форми, яку за необхідності можна повністю розстебнути і перетворити на велику ковдру. Цей зручний спальний мішок https://myroller.com.ua/ua/turizm/spalnyj-meshok/ став чудовим придбанням для всіх моїх виїздів на вихідні. Він дуже теплий, має м'яку внутрішню підкладку, приємну до тіла, і без проблем поміщається в компактний чохол для транспортування в багажнику.