Текстиль

Discussion in 'Курилка' started by Oleg_Oleg84, Mar 20, 2025.

1. Oleg_Oleg84

Oleg_Oleg84 Member

Замовляла текстиль для дому якість чудова https://tekstail.com.ua/ua/ Тканини приємні на дотик, кольори яскраві та відповідають фото. Постільна білизна м’яка, після прання не втрачає вигляду. Доставка швидка, все було добре запаковано. Дуже задоволена покупкою, обов’язково замовлятиму ще!

2. MarkM

MarkM Member

А може, хтось зможе допомогти? Потрібен саме матеріал. Вже кілька місяців займаюся текстилем, а саме пошиттям постільної білизни і зараз хочу знайти нормальне місце для регулярної закупівлі тканини рулонами. Чув багато про бязь як про практичний і зносостійкий матеріал, але не знаю де її краще брати і який варіант підійде для постійної роботи. Потрібен широкий вибір по кольорах і принтах щоб під різні замовлення можна було підібрати потрібне. Що порадите з особистого досвіду роботи з таким матеріалом?

3. AlexK

AlexK Member

Підкажу. Бязь справді практичний матеріал для постільної білизни, сам з нею працюю давно і дуже задоволений результатом. З перевіреного раджу barbatextile, там продається найкраща тканина бязь саме оптом під різні комплекти, бо вибір по кольорах і принтах справді широкий. У BTEX асортимент стабільний і повторити потрібний рулон коли він закінчується зовсім не складно. Матеріал добре переносить прання, не деформується і зручний у пошитті, що для регулярних замовлень дуже важливо. З останнього брав бязь GLux-5584 з абстрактним принтом, дуже подобається такий візерунок, він цікавий і нестандартний, клієнти одразу звертають на нього увагу. Думаю після першої закупівлі питання з постачальником закриєш надовго.

Share This Page