Тротуарная плитка

Discussion in 'Курилка' started by КристИ, Aug 6, 2021.

1. КристИ

КристИ Member

Помогите выбрать качественную тротуарную плитку, хочу постелить её во дворе собственного дома. Как считаете такой материал годиться для отмостки дома?

2. Stella30

Stella30 Member

Якщо потрібно купити якісну тротуарну плитку, тоді вам варто звернутись до компанії "Мій двір". Компанія займається виготовленням та продажем бруківки та тротуарної плитки https://miidvir.ua/products/plytka-trotuarna . На сторінці компанії дізнаєтесь всі деталі співпраці та зможете передивитись каталоги з продукцією.

3. grihoriy

grihoriy New Member

Очень удобная в работе. Правда как долго сможет прослужить...

4. mizolda

mizolda New Member

Мне нравиться как выглядит тротуарная плитка. Двор с ней аккуратный и ухоженый.

5. Srado

Srado New Member

Естественно. Я тоже покупала качественную и красивую плитку в Золотом мандарине. Эта компания производит и реализует широкий ассортимент бетонных изделий с разнообразными декоративными поверхностями. Я еще и урны для мусора там присмотрела.

6. Jerre

Jerre Member

Мужики, решил наконец заняться двором возле дома и хочу вместо старого покрытия уложить тротуарную плитку. Вариантов сейчас столько, что глаза разбегаются: разная толщина, форма, цвет, поверхность и, соответственно, цена. Для меня главное, чтобы она нормально пережила зиму, не начала быстро крошиться и не потеряла вид после нескольких сезонов. На что вы смотрели при выборе плитки для частного двора? Есть ли смысл брать более дорогую или обычной вполне достаточно? И где в Украине лучше покупать, чтобы получить нормальное качество, а не переплатить просто за красивый каталог?

7. niksa

niksa Member

Плануючи облаштування дитячого ігрового майданчика на дачі, я приділяв особливу увагу екологічності та безпеці всіх будівельних матеріалів. Хотілося створити яскравий, теплий та безпечний простір, де малеча зможе безпечно гратися в будь-яку пору року. Добра знайома порадила порадити магазин Планета2000, запевняючи у високій якості їхніх сертифікованих товарів для благоустрою. Менеджер уважно вислухав мої побажання і запропонував варіанти, серед яких якісна тротуарна плитка виділялася своєю гладкою, але неслизькою текстурою. Приємною несподіванкою стала наявність приємних знижок та оперативна організація доставки в найвіддаленіший куточок області. Укладання пройшло легко, адже геометрично правильна тротуарна плитка гарно лягала навіть без професійних навичок. Діти в захваті від нового майданчика, а я спокійний за їхню безпеку під час активних ігор на свіжому повітрі. Це чудова компанія, яка дбає про комфорт своїх покупців і пропонує дійсно першокласні товари.

8. ANNYWKA

ANNYWKA Member

Неймовірна краса та бездоганне виконання! Купили плитку FAP Ceramiche — https://postach.com.ua/plytka-fap білоглиняна кераміка з Фіорано і формат MAXXI допомогли втілити в життя складний дизайнерський проєкт нашої душової. Матеріал з білої глини екологічний, міцний і має розкішну матову текстуру під натуральний камінь. Великий формат плити дозволив мінімізувати кількість швів, де зазвичай збирається волога. Дякую консультантам за професійну допомогу в розрахунку метражу розкладки плит та за вигідні спеціальні умови покупки!

Share This Page