Уходовая косметика

Discussion in 'Курилка' started by Сузик, Aug 27, 2025.

1. Сузик

Сузик Member

Друзья, скажите, какая сейчас по-настоящему хорошая уходовая косметика вообще есть в наше время? Вы вот что можете порекомендовать, что действительно можно отнести к хорошему качеству?

2. Lakka

Lakka New Member

Если Вы еще не пробовали Биолоджик Рошерш - то очень советую, потому что качество этой косметики на самом деле на высоте. Вот тут пишут подробно что такое Биолоджик Рошерш https://lecolon.ru/Biologique_Recherche/ , так что почитайте и сами увидите, что эта косметика достойна быть в ванной у каждой девушки.

3. Olga_k

Olga_k Member

Очень качественная косметика продается здесь kodi-professional.ua, нашла еще давно, и знаете, до сих пордовольна. На мой взгляд, она сочетает в себе и натуральные компоненты, и эффект от нее просто вау, и цены вполне приемлемые.

4. Valeri111

Valeri111 Member

хорошой уходовой косметики сейчас много

5. Тарас

Тарас Member

Ну не кажіть що багато.. підеш в магазин а купити нормального нема що

6. Тарас

Тарас Member

Або з того що нормальне то ціна така, що ти вже думаєш треба воно тобі чи ні.. От тому я відкриваю у Львові магазин з хорошою, але не мега дорогою косметикою. Хочу для початку познайомити мешканців міста з асортиментом і продукцією, а потім масштабуватись. З чого порадите почати?

7. Мародер

Мародер Active Member

Мені здається, у Львові конкуренція висока, тому треба одразу дати про себе знати.
    З чого почати

1. Акцент на унікальності. Чітко визначте, чим ваша косметика краща за мас-маркет і чому вона дешевша за люкс. Це має стати головним рекламним посилом.
    2. Діджитал і соцмережі. Налаштуй привабливі акаунти в Instagram та TikTok, де ти будеш показувати "до" та "після", робити чесні огляди та розповідати про склад. Це сьогодні основний канал комунікації з цільовою аудиторією.
    3. Локальна реклама. Не ігноруйте класичні методи! Для того, щоб познайомити мешканців міста з вашим асортиментом, важливо охопити широку аудиторію саме у Львові. Тут тобі допоможе зовнішня реклама. Наприклад, розмістити оголошення на білбордах Львівської області та Львова https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/billboards/lvovskaya-oblasti/lvov ось тут можна побачити ціни і замовити. Це приверне увагу водіїв та пішоходів і підвищить впізнаваність магазину ще до того, як люди почнуть шукати вас в інтернеті.
    4. Відкриття та акції. Організуй яскраве відкриття з маленькими подарунками, знижками та майстер-класами. Це створить первинний ажіотаж.
    З хорошим продуктом і правильною стратегією ти швидко масштабуєшся!

8. siripum

siripum New Member

зрозуміла
    це потрібно

9. Yur4ik

Yur4ik New Member

Я рекомендую тут замовити косметику для волосся https://keratin.com.ua/. Якщо ви шукаєте засіб для зменшення пошкоджень шевелюри, зверніть увагу на продукти з кератином або протеїнами. Якщо вам потрібен засіб для захисту від лупи, зверніть увагу на продукти з селеном або цинком.

10. Hashbolla

Hashbolla Member

Якось шукала подарунок подрузі і паралельно хотіла щось і для себе, але не знала, де краще замовити, щоб не переплачувати і не ризикувати. Переглядаючи різні сайти, випадково зайшла такий https://uabeauty.com.ua/ і зависла там надовго. Дуже сподобалось, що є готові подарункові набори і при цьому великий вибір косметики на будь-який смак. Ціни приємні, ще й акції часто трапляються — вдалося добре зекономити. Оформлення замовлення було максимально простим, без зайвих кроків. Доставка прийшла швидко, все виглядало навіть краще, ніж на фото. Подруга була в захваті, а я знайшла нове улюблене місце для покупок.

11. olforenko

olforenko Member

Останнім часом підсіла на доглядову косметику і тепер без неї вже складно уявити свій вечір. Спочатку взяла буквально пару засобів у https://originalbeauty.com.ua/, а потім поступово додалося ще кілька. Найбільше люблю ті продукти, після яких шкіра вранці виглядає відпочилою, навіть якщо нормально виспатися не вдалося. Ще подобається, коли косметика має приємну текстуру і не залишає після себе липкої плівки. Дещо купувала навмання, але не все підійшло, тому тепер уважніше дивлюся на склад і призначення засобів. Зате кілька продуктів настільки сподобалися, що вже беру їх повторно. Тепер у мене є свій невеликий набір косметики, яким користуюся із задоволенням.

12. Порадьте перевірений магазин, де можна купити якісну корейську косметику?

13. Я довольно часто использую корейские средства в уходе за лицом, поэтому периодически приходится пополнять запасы. Раньше заказывала в разных местах, но хотелось найти один магазин с хорошим ассортиментом. В итоге попробовала Moonali, и пока впечатления только положительные. Уже много чего заказывала на сайте Moonali, как косметику так и уход за волосами, все качественное и оригинальное.

Last edited: Aug 27, 2026
  14. Wolchok

Wolchok Member

Підкресліть свою унікальність уже сьогодні — залиште заявку, і ми створимо образ, який буде тільки вашим. У Mane’s Club — тату студія — будь‑яка ідея перетворюється на ексклюзивне татуювання: досвідчені майстри працюють у різних стилях, підбирають техніку відповідно до ваших побажань та забезпечують високу якість. Усі процедури — від татуювань до професійного пірсингу вух, носа та інших зон — виконуються в умовах суворої стерильності з використанням сертифікованих прикрас. Записуйтеся онлайн або приходьте особисто — разом ми втілимо вашу задумку.

15. Err

Err Member

Привіт! Помітила, що овал обличчя втрачає чіткі контури, з'явилася дряблість та дрібна сітка зморшок. Порадьте працюючий засіб із невагомою текстурою, який дає видимий ефект підтяжки без відчуття маски чи липкості.

16. Havall

Havall Member

Для повернення чіткості контурів потрібні сучасні пептидні комплекси, які стимулюють синтез білків у тканинах. Я відкрила для себе маркетплейс ProfiStyle, оскільки шукала якісний пептидний догляд від американських лабораторій. Дуже раджу придбати легкий зволожуючий крем із ефектом ліфтингу HydroPeptide Face Lift https://profistyle.in.ua/ua/product...ektom_liftinga_hydropeptide_face_lift_rflk-ua для підтяжки та живлення. Я використовую цей засіб щодня і просто вражена результатами. Він чудово зміцнює тканинний каркас, усуває в'ялість і миттєво робить епідерміс пружним. Текстура тане на обличчі та ідеально підходить під макіяж.

Share This Page