1. Сейчас вообще реально найти квартиру в аренду в Киеве? Какие цены на недвижимость? Мне бы так, чтобы не очень далеко от работы где-то в Шевченковском районе. Порекомендуйте с чего начать свои поиски?
  2. Если вам требуется быстрая аренда квартир в Одессе , то лучше всего обратиться сразу за помощью в компанию EasyHome . Они работают честно, аккуратно, с полной прозрачностью. Все процессы — от поиска жильцов до передачи квартиры — организованы идеально. Я тоже являюсь их клиентом и пока меня полностью все устраивает.
  3. А мне понадобилась квартира посуточно в Запорожье. Искал здесь https://doba.ua/zaporozhye
    Этот сайт очень удобный и самое главное надежный. Каждый раз когда еду по делам в другой город ищу жилье на Doba.ua, поскольку здесь предложения от владельцев, с реальными фото.
  4. Сейчас много квартир, но как найти без риелтора?
  5. Я давно шукала варіант, де можна було б знайти житло без зайвих переплат і постійних перевірок сумнівних оголошень, тому хочу поділитися своїм досвідом. Мені дуже сподобався сервіс Findly, адже тут зібрані пропозиції з різних сайтів в одному зручному місці, без зайвих повторів та неактуальних варіантів. Якщо вам потрібно орендувати квартиру від власника, раджу звернути увагу саме на цю платформу, тому що можна одразу отримати прямий контакт людини, яка здає житло. Особливо сподобалося, що є зручні фільтри, де можна вибрати район, бюджет, кількість кімнат та інші важливі параметри. Завдяки цьому пошук проходить набагато швидше і не потрібно витрачати години на перегляд десятків сайтів. Усі знайдені варіанти виглядають актуальними, а відсутність комісії стала для мене великим плюсом. Тепер можу сказати, що Findly реально допомагає економити час та гроші під час пошуку квартири. Рекомендую тим, хто хоче знайти житло комфортно, просто та без зайвих клопотів.