Корисні книги

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем jennifer82, 3 июл 2025.

1. jennifer82

jennifer82 Member

Я вражена, наскільки корисні книги можна знайти на https://kniga.biz.ua/ua/category-uspeshnye-deti-uspeshnykh-roditelei-1061 ! Особливо рекомендую розділ «Успішні діти успішних батьків». Це справжній скарб для батьків, які хочуть допомогти своїм дітям розкритись, знайти себе, навчитися ефективній комунікації. Оформила замовлення в декілька кліків, отримала швидку доставку і чудовий сервіс. Обов’язково замовлю ще!

2. Retrynal

Retrynal New Member

Ця стаття про СЕНС Автор дуже вдало підкреслив, що книга — це не лише знання, а й натхнення. Я давно шукав магазин, де можна замовити якісні книги українською мовою, і тепер точно знаю, куди звернутися. Великий плюс — можливість замовлення онлайн із доставкою по всій Україні. А сама ідея поєднати книгарню з кав’ярнею — просто чудова! Можна вибрати книжку, посидіти з нею за кавою, поспілкуватися з людьми, які поділяють твою любов до читання. Книгарня «Сенс» — це не просто місце продажу книг, це культурна оаза в серці сучасного міста. Стаття чудово передає цю атмосферу і викликає щире бажання відвідати книгарню особисто.

3. Valeri111

Valeri111 New Member

4. Тарас

Тарас Member

Люблю книги і взагалі вважаю що освічені люди це фундамент, це скелет нації

5. Тарас

Тарас Member

А ви як думаєте що є важливим щоб люди в країні були розумними? Щоб країна процвітала?

6. Думаю, що для процвітання країни та підвищення рівня інтелекту суспільства критично важливі дві речі: якість освіти та культура взаємодопомоги.
    По-перше, освіта має бути доступною і відповідати сучасним вимогам. Інвестуючи в якісні школи, університети та програми підвищення кваліфікації, ми закладаємо фундамент для інновацій та економічного зростання. Розумні люди створюють ефективну економіку, сильне громадянське суспільство та прозору владу.
    По-друге, не менш важливою є культура партнерства і підтримки. Розумних людей недостатньо, якщо вони працюють розрізнено. Процвітання країни залежить від того, наскільки люди готові підтримувати одне одного, ділитися знаннями та ресурсами, особливо у сфері освіти та науки. Якщо тобі цікаво, як благодійні організації сприяють цьому, раджу почитати, наприклад, про те, як KSE Foundation будує партнерства https://givingtuesday.ua/intervyu/yak-kse-foundation-buduye-partnerstva/ це дуже гарний приклад на сайті "Щедрий Вівторок", де пояснюється, як завдяки співпраці бізнесу, суспільства та освітніх ініціатив можна створювати потужні інструменти для розвитку країни та забезпечення майбутнього. Це надихає!

Поделиться этой страницей