1. Я вражена, наскільки корисні книги можна знайти на https://kniga.biz.ua/ua/category-uspeshnye-deti-uspeshnykh-roditelei-1061 ! Особливо рекомендую розділ «Успішні діти успішних батьків». Це справжній скарб для батьків, які хочуть допомогти своїм дітям розкритись, знайти себе, навчитися ефективній комунікації. Оформила замовлення в декілька кліків, отримала швидку доставку і чудовий сервіс. Обов’язково замовлю ще!
  2. Ця стаття про СЕНС Автор дуже вдало підкреслив, що книга — це не лише знання, а й натхнення. Я давно шукав магазин, де можна замовити якісні книги українською мовою, і тепер точно знаю, куди звернутися. Великий плюс — можливість замовлення онлайн із доставкою по всій Україні. А сама ідея поєднати книгарню з кав’ярнею — просто чудова! Можна вибрати книжку, посидіти з нею за кавою, поспілкуватися з людьми, які поділяють твою любов до читання. Книгарня «Сенс» — це не просто місце продажу книг, це культурна оаза в серці сучасного міста. Стаття чудово передає цю атмосферу і викликає щире бажання відвідати книгарню особисто.
  3. Круто
  4. Люблю книги і взагалі вважаю що освічені люди це фундамент, це скелет нації
  5. А ви як думаєте що є важливим щоб люди в країні були розумними? Щоб країна процвітала?
  6. Думаю, що для процвітання країни та підвищення рівня інтелекту суспільства критично важливі дві речі: якість освіти та культура взаємодопомоги.
    По-перше, освіта має бути доступною і відповідати сучасним вимогам. Інвестуючи в якісні школи, університети та програми підвищення кваліфікації, ми закладаємо фундамент для інновацій та економічного зростання. Розумні люди створюють ефективну економіку, сильне громадянське суспільство та прозору владу.
    По-друге, не менш важливою є культура партнерства і підтримки. Розумних людей недостатньо, якщо вони працюють розрізнено. Процвітання країни залежить від того, наскільки люди готові підтримувати одне одного, ділитися знаннями та ресурсами, особливо у сфері освіти та науки. Якщо тобі цікаво, як благодійні організації сприяють цьому, раджу почитати, наприклад, про те, як KSE Foundation будує партнерства https://givingtuesday.ua/intervyu/yak-kse-foundation-buduye-partnerstva/ це дуже гарний приклад на сайті "Щедрий Вівторок", де пояснюється, як завдяки співпраці бізнесу, суспільства та освітніх ініціатив можна створювати потужні інструменти для розвитку країни та забезпечення майбутнього. Це надихає!