1. Новини наразі дуже важли складова нашого життя, саме тому, так важливо мати якісний новинний портал, котрий зможе завжди надати якісну та перевірену інформацію. Саме тому, коли я відкрив для себе світ новини, то був дуже вражений роботою https://turkrainews.com.ua/, котрий пропонує не лише поверхневий огляд подій, але і глибокий аналіз та ексклюзивні інсайди. Завдяки високоякісній журналістиці та об'єктивному підходу, цей портал став улюбленим джерелом інформації не лише для мене, але й для великого кола людей, котрі цінують якісні новини, та завжди хочуть бути в курсі подій.
  2. А мене вразила стаття на Interfax про фейк Яна Матвійчук Форос яка стала дуже показовою. Ворог не може перемогти нас на полі бою, тому намагається атакувати у віртуальному просторі. Підроблений допис від імені Яни Матвійчук поширювали пропагандистські ресурси, намагаючись дискредитувати українських активістів. Добре, що її блог швидко відновили і всі побачили, що це була провокація. Вражає, як легко можна маніпулювати людьми, якщо вони не звикли перевіряти інформацію.
  3. Дякую