Замовляла текстиль для дому якість чудова https://tekstail.com.ua/ua/ Тканини приємні на дотик, кольори яскраві та відповідають фото. Постільна білизна м’яка, після прання не втрачає вигляду. Доставка швидка, все було добре запаковано. Дуже задоволена покупкою, обов’язково замовлятиму ще!
А може, хтось зможе допомогти? Потрібен саме матеріал. Вже кілька місяців займаюся текстилем, а саме пошиттям постільної білизни і зараз хочу знайти нормальне місце для регулярної закупівлі тканини рулонами. Чув багато про бязь як про практичний і зносостійкий матеріал, але не знаю де її краще брати і який варіант підійде для постійної роботи. Потрібен широкий вибір по кольорах і принтах щоб під різні замовлення можна було підібрати потрібне. Що порадите з особистого досвіду роботи з таким матеріалом?
Підкажу. Бязь справді практичний матеріал для постільної білизни, сам з нею працюю давно і дуже задоволений результатом. З перевіреного раджу barbatextile, там продається найкраща тканина бязь саме оптом під різні комплекти, бо вибір по кольорах і принтах справді широкий. У BTEX асортимент стабільний і повторити потрібний рулон коли він закінчується зовсім не складно. Матеріал добре переносить прання, не деформується і зручний у пошитті, що для регулярних замовлень дуже важливо. З останнього брав бязь GLux-5584 з абстрактним принтом, дуже подобається такий візерунок, він цікавий і нестандартний, клієнти одразу звертають на нього увагу. Думаю після першої закупівлі питання з постачальником закриєш надовго.