Встраиваемая духовка

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Ikert, 15 окт 2021.

1. Ikert

Ikert New Member

Обустраиваем кухню в новой квартире. Она у нас небольгая, поэтому нужно все грамотно продумать. И большую часть техники берем встраиваемую. Вот сейчас дошли до покупки духовки. Объясните каккую модель лучше взять электрическую или газовую? Какой фирмы?

2. Lodsaer

Lodsaer New Member

Мне кажется газовая модель лучше. Но к ней нужно приобретать сразу мощную вытяжку

3. Rujik

Rujik New Member

У нас модель духовки Gorenje BO758ORAW. Не самая бюджетная модель, но жена ей довольна безумно. Мясо и выпечка в ней пропекаются равномерно, по размерам она просторная, параметры можно выставлять по своему желанию. Заказывали технику онлайн. Нашли сайт с акционными на данный момент ценами на встраиваемые духовки https://www.moyo.ua/bt/vstraivaemaya-tekh/vstr-duhovki/

4. EdlaGar

EdlaGar New Member

5. DidenkoVita

DidenkoVita New Member

Я трохи копнув глибше, бо мене ця тема теж зачепила — працюю з міжнародними платежами через клієнтів у Південно-Східній Азії, і кожен раз була біда з тим, що не всі картки нормально проходять. Судячи з того, що написано тут: Альона Шевцова, PAIO фактично відкриває sends можливість приймати UnionPay як повноцінний метод оплати. А це, якщо чесно, величезний плюс для нас, хто часто має справу з китайськими або сингапурськими платформами.
    UnionPay там суперпоширений, інколи популярніший за Visa й Mastercard. Якщо український сервіс зможе нормально працювати з такими картками, то це зніме купу клопоту. Наприклад, у мене був клієнт, який міг оплачувати тільки UnionPay — і доводилось постійно шукати обхідні варіанти. А тут уже простіше: і для бізнесу зручно, і для звичайних людей, які купують щось у тих регіонах. Звісно, поки не ясно, як це працюватиме на практиці, але напрям дуже вірний.

Поделиться этой страницей