Дитячі книжки

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем niksa, 27 сен 2020.

  1. niksa

    niksa Member

    Чи є серед нас батьки? Які читаєте своїм діточкам книжки на ніч?
    Я вот думаю поповнити дитячу бібліотеку, а то здаеться свою улюблену книгу вони вже знають
    напам'ять.
    Цікавлять так само книги англійською мовою.
     
  2. Aslan

    Aslan New Member

    Я намагаюся обирати якісь художні твори, тоді дочка швидше засинає. Хоча мені здається їй без різниці що слухати, бо кожні 2 секунди отримую мільйон уточнюючих питань по книзі. Сама ще не читає.
     
  3. Теж читаємо дітям англійською, в основному якісь не великі віршики з картинками, потім разом переводимо, розбираємо, повторюємо.

    До речі, дає хороший результат, ось у дочки покращилися оцінки і вчителька хвалить.
     
  4. SERU

    SERU Member

    Я як батько, який турбується про розвиток своїх дітей можу сміливо заявити, що читати на різних мовах-відмінна практика, завдяки якій діти будуть в майбутньому не тільки знати кілька мов, але і швидко схоплювати інформацію.
    Ми з дружиною теж намагаємося читати англійською, але діткам ще складно засвоювати, в першу чергу цікавлять картинки, а потім вже сенс. Можете купити дитячу книжку https://bookish.kiev.ua/literatura-dlya-ditei «Казка про парк Персі: Партія порятунку / A Tale From Percy's Park: The Rescue Party» на сайті магазина и вона неодмінно порадує та надіхне вашу дитину на добрі справи. У середіні книги сюрприз - невеликий плакат у подарунок!
    [​IMG]
     
  5. Lika

    Lika Member

    Да, книги очень важны в развитии ребенка, они учатся понимать, что такое добро, смелость, предательство, зло... Огромный выбор детских и развивающих книжек на https://balka-book.com/detskaya-589 Недавно прочитали "Тафити и старинный клад", дочка с удовольствием следила за невероятными приключениями Тафити и Кисточки, двух преданных друзей.

    [​IMG]
     
  6. SvetaD

    SvetaD Member

    Теж читаємо дітям англійською, в основному якісь не великі віршики з картинками, потім разом переводимо, розбираємо, повторюємо.
     
  7. Korovka33

    Korovka33 Member

    Купила детскую развивающую книжку от https://bebebooks.com.ua/razvivaiushchie-knigi-i-tetradi по хорошей цена. Впечатлило отличное качество самой книги и ее оформления, прекрасная подборка детских стихов и ярких иллюстраций к ним. Ребенок остался в восторге, довольным более чем. Так же понравился шикарный ассортимент продукции, есть из чего выбирать.
     
  8. Srado

    Srado New Member

    Ой, что я только не читала своим детям. Что что, а сказки они очень любили. Сейчас уже подросли, поэтому сами уже читают. Сейчас я им покупаю книги по развитию и познавательную литературу в книжном интернет-магазине «Bookinstein» https://bookinstein.ua/ Для детей там отличный выбор книг.
     
  9. ukipoz

    ukipoz New Member

  10. Olchik

    Olchik Member

    Малечi нещодавно купила в https://knigoland.com.ua/dityacha-literatura одну чудову книжку. Менi її радила одна знайома з дитячого садка. Книга називається
    "Один день у Стародавньому Єгипті" Джакопо Ольв'єрі.
    Так як читаю її вслух, то можу сказати, що i для себе її б прочитала.
    Дiточкам дуже сподобалась.
     

Поделиться этой страницей