Меблi

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Борис Зотов, 5 окт 2019.

  1. Всім привіт! Який Ви віддаєте перевагу меблі, в якому стилі і де її купували? На що варто звернути увагу при виборі? Діліться своїми відгуками та враженнями!
     
  2. Timofei16

    Timofei16 New Member

    У мене все просто - зайшов в магазин, вибрав вподобану модель, купив і не переймаюсь ні у виборі стилю, ні в чомусь іншому.
     
  3. NataliNatka

    NataliNatka New Member

    Ну не знаю, як так можна, тут же все-таки важлива гармонія, щоб все поєднувалося і меблі і інтер'єр .. Так і створюється затишок в домі, за рахунок ось таких речей)) Я дотримуюся класики. Є дуже хороший магазин, де можна знайти якісну класичну меблі за хорошою ціною. Це магазин matras kiev ua ось цей https://matras.kiev.ua Дуже великий асортимент, з доставкою завжди все в порядку, та й якщо потрібно, то можна отримати консультацію по телефону. Мені він дуже подобається.
     
  4. Netyndela

    Netyndela Member

    А мы в прихожую решили купить шкаф купе https://stolica-s.su/partners/148520 , а то вещей очень много , но слаживать их некуда, места катастрофически не хватает. Решили выбрать для себя подходящий вариант.
    [​IMG]
     
  5. Nikki_23

    Nikki_23 Member

  6. Юрка

    Юрка New Member

    Всегда важно обращать внимание на качество мебели, поскольку могут за очень круглую сумму подсунуть вам "кота в мешке", то есть мебель которая будет совсем не износостойкой.
     
  7. elegant

    elegant Member

  8. Indianna

    Indianna Member

    От себя добавлю еще один сайт, где вы сможете найти большой выбор мягкой мебели. Вот как пример тут даже есть вот такого плана кресло реклайнер https://eurodivan.com.ua/reklainer/filter-and-kreslo/ Которое не везде можно найти. Советую посмотреть.
     
  9. Мені здається, в кожному меблевому магазині є купа варіантів. Але якщо хочете скористатись чиїмось власним досвідом, можу порадити магазин, де ми купували в абсолютно все. Там все чітко та швидко організовують, цінують кожного клієнта, пропонують якісні меблі, відмінно консультують, ціни адекватні, сервіс супер. Роблять доставку якщо треба. Ось інтернет-магазин evrodim. Цей магазин точно можу спокійно рекомендувати. Вони дійсно профі в своїй справі.
     
  10. zharkov

    zharkov Member

    а облицовку для мебели где взять можно, хочу ремонт старой сделать
     
  11. yuorik

    yuorik New Member

    облицовочные материалы и клей для мебели вы можете взять на https://interdekor.com.ua/ru/. Это сайт компании Интердекор - она как раз поставляет такие материалы
     
  12. Korovka33

    Korovka33 Member

    За порадою знайомих придбала дерев'яні меблі на замовлення і аксесуари до них на сайті компанії https://www.lori.com.ua/ . Всі вироби виготовлені з натуральних і екологічно чистих матеріалів. Чесно кажучи, я не шанувальниця розкішного кришталю, оксамиту і позолоти, а мінімалізм, простота, грунтовність і чистота цих меблів - мені відразу припали до душі. Ну і ще привернув мою увагу саме український виробник.
     
  13. NiJu1991

    NiJu1991 Member

    Я купую меблі в магазині Константа https://constant.kiev.ua/uk/ по ціні виробника. Магазинів з більш низькими цінами я не зустрічала.
     
  14. zharkov

    zharkov Member

    клей пва производитель lux-x - самый лучший по моему мнению. таким клеем можно работать и профессионально. так что рекомендую. таких выгодных условий по покупке больше никакой производитель не даст.
     
  15. А где можно кромку для мебели взять? Я хочу отремонтировать мебель в квартире
     
  16. О, моя тема. Мы с друганом мебель решили под заказ ремонтировать и как раз я отвечаю за закупку материалов. Много поставщиков толковых нашел для работы, но хочу вам подсказать вот этот сайт https://abris.ua/kromka/kromka-pvc-pvh где можно заказать кромку для мебели разного цвета и из разного материала. И цены тут приемлемые и доставка быстрая. Так что пользуйтесь.
     
  17. asda

    asda Member

    Искал где продаются тумбы для ванной. Благодаря отзывам узнал про магазин с выгодными ценами и хорошим выбором мебели https://aquarodos.ua/mebel_dlya_vannoy/tumby/, нашел там подходящий по дизайну вариант.
     
  18. Westwood

    Westwood Member

    Тоже могу внести свою лепту и поделится информацией, где для изготовления мебели можно заказать фанеру оптом в Одессе - это компания "Транс Лок" http://tlok.com.ua/ . Уже несколько раз делала у них заказ, всегда очень довольна. И материал нужной мне толщины и качества всегда в наличии, и доставку осуществляют оперативно. Поэтому работать с ними реально комфортно и выгодно.
     
  19. SuperStar

    SuperStar New Member

    А ось крісло-кулю в стилі лофт де можна придбати?
     
  20. Persej

    Persej New Member

    Ух, які запити!!!! Як в зірки!
     

Поделиться этой страницей