Сколько стоит большой сет суши?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем NikNamer, 26 фев 2022.

  1. NikNamer

    NikNamer Member

    Подскажите сколько примерно хотя бы стоит большой сет суши у нас в Ивано-франковске, решил просто сегодня заказать.
     
  2. SoldatLubvi

    SoldatLubvi Member

    Смотря насколько большой сет суши, вот я помню мы в прошлом месяце заказывали 2 кг суши по цене около 1000 гривен.
     
  3. GogaBoss

    GogaBoss Member

    Точно по ценам не подскажу, но вообще я думаю вам проще зайти на сайт какого-нибудь ресторана, который делает суши, и у них собственно расценки посмотреть на сайте. Я рекомендую кстати ресторан Good Sushi (https://ifrankivchanyn.com/uk/article-7030-good-sushi-vsi-vidi-sushi-z-dostavkoyu-v-if) в Ивано-Франковске.
     
  4. Tanyshka-Govorushka

    Tanyshka-Govorushka New Member

    В Тернополі в https://sushi-pizza39.com.ua/ я замовляла суші-сет на 2,5 кг за 1499 грн. В набір входять класні і смачні роли, в яких багато риби. А то деякі компанії, люблять включати в сети найдешевші роли, і потім робити "супер вигідну пропозицію". Ти ведешся на ціну, а по факту ніякогої насолоди від споживання суші не отримуєш. Тому де б ви не замовляли доставку, раджу детально подивитись, які саме роли входять в набір. Хоча для когось може і важливіша кількість, а не якість...
     
  5. Liska_kiska

    Liska_kiska Member

    Соглашусь , все зависит от размера сета
     
  6. Є досить смачні суші мережі в sushiicons, які я завжди люблю замовляти, якщо хочеться реально балдіти від смакових якостей їжі або потрібно здивувати когось смачною вечерею та замовити суши у Львові https://sushiicons.com.ua/lviv/ . Так сети у них є різних розмірів, але всі ідеальні у плані найменувань. Наприклад, найкращий сет для двох, який ви коли-небудь їли.

    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей