Купити жіночі босоніжки

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем SERU, 30 авг 2022.

1. SERU

SERU Member

Замітив вчора що у мої коханої босоніжки почали рватися, ось думаю зробити їй сюрприз, купити нові босоніжки. Розмір знаю, а ось де подивитись вибір босоніжок не знаю. Запропонуйте магазин.

2. Мародер

Мародер Active Member

Боссоніжки це щось незвичайне, це вміння підкреслити жіночу красу, тим більше якщо босоніжки на каблуку елегантно вигинають стопу. Тому із за своєї бурної молодості моя дружина ходить в кросівках а босоніжи носить прозапас.

3. монгол

монгол Member

Головне щоб босоніжки були з цупкого матеріалу все остальне поправімо, я завжди бренди на сландо шукаю, там можуть виставити майже нові по ціні б.у, якраз час скуповувати щоб вдвічі не переплачувати на слідуючий рік.

4. Якщо знаєте розмір взуття своєї дружини, то це вже набагато полегшує вам пошук нових босоніжок для неї.
    Щоб не зіпсувати сюрприз і догодити своїй коханій, потрібно ще знати які босоніжки їй сподобаються, у вас взагалі схожі смаки на дані речі?
    Як варіант ви можете подивитися вибір жіночих босоніжок https://vittorossi.ua/ua/shop/zhenskie_modeli/obuv/bosonozhki/ ось в цьому інтернет магазині.
    Можете навіть разом з нею сісти вибрати, а самі просто оплатіть покупку, та й все. Так думаю буде краще.

Поделиться этой страницей