Що подарувати племінниці?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем ИринаЗахарова, 10 фев 2023.

  1. Порадьте, що подарувати племінниці на ДР, стукне 17. Захоплюється музикою (але я не знаю якого виконавця слухає), модою, тусовками, хлопцями... Загалом, стандартна 17-річна дівчинка.
     
  2. Думаю, у такому віці Ваша племінниця активно цікавиться косметикою та макіяжем. Подаруйте їй сертифікат у магазин косметики – нехай купить собі сама все, що вважатиме за потрібне.
     
  3. У неї кометика є, та вона нею дуже мало користується, тільки помада та туш для вій. Але сертифікат – це гарна ідя. Дякую вам))
     
  4. Кристина

    Кристина New Member

    Зазвичай у такому віці всі дівчата люблять гарно одягатися, цілком можливо, що їй сподобається щось із оригінального одягу. Наприклад можна купити джинси з високою талією, ексклюзивну кофтинку і кеди. Ще можна піднести як подарунок модну сумку і щось з аксесуарів. Жіночі брендові джинси та другий одяг можна купити в магазині Numéro.
     
  5. fenix33

    fenix33 Member

    Доброго дня, хочу сказати, що коли я шукав подарунок сестрі на день народження, то мені порадили звернути увагу на Фабрику Емоцій "ТВОЄ" +38 (098) 575 5156, де дуже цікаві варіанти з подарунковими сертифікатами по всій Україні - я вибрав їй у подарунок сеанс ароматерапії і вона була дуже задоволена і вдячна. Завітайте не пожалкуєте.
     
  6. Сузик

    Сузик Member

    Так, у такому віці дійсно косметика буде дуже гарним рішенням, так що Вам на неї, звичайно ж, варто звернути увагу. Подивіться ось на Тоніки для обличчя - цим дівчата завжди користуються і такий тип косметики точно на полиці не буде припадати пилом.
     
  7. Nensi

    Nensi Member

    Недавно думала о том, что подарить племяннице на день рождения. Она всегда тщательно ухаживает за своими зубами, поэтому решила подарить что-нибудь полезное и одновременно интересное. Ирригаторы для полости рта – отличный выбор https://bt.rozetka.com.ua/zubnye-schetki-i-irrigatory/c437994/77793=361671/ Они помогают поддерживать гигиену полости рта на высоком уровне и являются хорошим дополнением к ежедневному уходу за зубами. Такой подарок не только практичен, но и покажет, что я забочусь о ее здоровье. Она точно оценит внимание к деталям и заботе о ее здоровье. Кроме того, ирригатор станет стильным и полезным аксессуаром в ее ванной комнате.
     
  8. Jerre

    Jerre Member

    Якщо вирішите подарувати косметику, то раджу звернути увагу на інтернет-магазин www.holylu.com.ua Цей магазин пропонує косметику бездоганної якості та в дуже стильній упаковці. Я замовляла цю косметику на подарунок сестрі і вона була просто в захваті. Замовлення приїхало дуже швидко, гарно упаковане. Думаю, такий подарунок сподобається будь-якій дівчині.
     
  9. Ugla

    Ugla Member

    Для будь-якої дівчини чудовим подарунком буде набір косметики. Можу порекомендувати магазин професійної косметики GARNA.shop. Там можна знайти класні косметичні набори, які підходять для будь-якого віку. Я вже неодноразово купувала там косметику для себе і завжди була задоволена якістю.
     

Поделиться этой страницей