Потрібна охорона

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем parenjony, 21 фев 2023.

1. parenjony

parenjony Member

Шукаю компанію яка надає охоронні послуги в Києві. Знаю таких компаній зараз не мало, але не хочу ризикувати, хочу зразу підписати угоду з надійною компанією. Знає хтось таку?

2. jonyyb

jonyyb Member

Я знайомий з роботою приватної охоронної фірми ГАРБІС-ОХОРОНА, коли мені знадобилась фізична охорона в Ірпені для мого підприємства, я звернувся саме до цієї компанії, тому, що знав про хороші відгуки відносно фірми ГАРБІС-ОХОРОНА. Вони пропонують професійний підхід до кожного замовника, гарантуючи надійну охорону його майна та приміщень. Фахівці ГАРБІС-ОХРАНА наділені відповідними знаннями та досвідом для того, щоб виконувати свої обов'язки на високому рівні. Рекомендую саме цю компанію.

3. Olchik

Olchik Member

Какая сейчас цена на физическую охрану?

4. niksa

niksa Member

Стоимость услуг везде разная, конечно. Я не вижу смысла обращаться к фирмам-однодневкам или тем, которые несколько лет на рынке. Если хотите обеспечить безопасность, о выбирайте проверенные компании, к примеру, ТопГард уже 25 лет как обеспечивает безопасность. Потому если нужна физическая охрана https://topguard.ua/okhrannyye-uslugi/lichnaya-okhrana обращайтесь именно к ним!

5. Знайшли фірму ? Чи ні ?

6. MashaVolu

MashaVolu Member

Нас цікавила пультова охорона київ і тоді ми звернулися до корпораціі "Кардинал" . Дуже рекомендую і вам ознайомитись з їхніми послугами. Це найкраща охоронна фірма на сьогоднішній день у країні, це я вам гарантую.

Поделиться этой страницей