Гадание по телефону

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем NiJu1991, 27 окт 2020.

  1. NiJu1991

    NiJu1991 Member

    Моя подруга рекомендует мне гадание по телефону на сайте Белая Магия https://white-magic.pro/gadalka где есть очень опытная гадалка Лариса. Моя подруга неоднократно к ней обращалась и говорит, что та творит чудеса: предсказывает будущее, ставит защиту от порчи и сглаза, снимает порчу, сглаз и даже венец безбрачия.
    Я все же не решаюсь. Как то страшно. Хочу знать, что думаете вы о гадании на расстоянии по телефону. И вообще как относитесь к гадалкам.
     
  2. Lesha13

    Lesha13 Member

    Все это чепуха, вас только на деньги разведут, а если она чем-то вас и удивит, то только вашей же информацией из социальных сетей!!!
     
  3. Zoris

    Zoris New Member

    Скорее всего!
     
  4. Gele

    Gele New Member

    Лучше и правильно гадать не по телефону! Чтоб чувствовать ауру и все остальное! Может можно раскладывать карты ТАРО https://tarotcards.com.ua/ так, но я не уверенна! Хотя как то мне так раз делали!
     
  5. Xи не хтось з вас колись задавався питанням, де краще всього знайти медіума? Це важливо, адже ми шукаємо посередника між світом живих і світом духів. Я вважаю, що вибір медіума - це рішення, яке потребує обдумання та дослідження. Де вони знаходяться, які відгуки у них є і який підхід вони застосовують - це всі важливі аспекти. Що ви думаєте?
     
  6. Софія Романова - медіум https://sofiya-providica.com/ , яка може змінити ваше життя! Якщо ви шукаєте спосіб спілкуватися з померлими рідними, знайти відповіді на свої запитання та отримати духовну підтримку, то це саме те, що вам потрібно. На її веб-сайті ви знайдете велику кількість вражаючих відгуків із задоволених клієнтів, які знайшли в себе нові можливості завдяки спілкуванню з Софією. Ну або запитайте мене, адже я також пройшла цей шлях.
     

Поделиться этой страницей