Вирішили купити сучасну морозильну камеру для зберігання м'яса та напівфабрикатів, якого виробника та яку модель ви мені можете порадити? Справа в тому, що у мене не дуже великий бюджет, 10 тисяч гривень, як ви думаєте, на ці гроші можна купити хорошу посудомийну машину?
Ви зможете за такі гроші купити Gunter&Hauer GF 145, у нас саме така модель, купили її влітку, а також для зберігання м'яса. Характеристики у неї хороші, за бюджетом вона вам підходить.
Зараз знайдемо запропонований вами варіант знайдемо в інтернеті, переглянемо характеристики. На вихідних ще хочемо пройтися магазинами, дізнаємося що нам ще запропонують продавці, потім ухвалимо рішення.
Із задоволенням я вам допоможу вибрати цю побутову техніку, на сайті онлайн магазину Алло купили морозильну камеру https://allo.ua/ua/morozil-nye-kamery/ Gorenje FN619FES5 її об'єм 145 літрів, якого нам вистачає, раджу звернути увагу на цю модель. Модель, яку я вам запропонував, підходить вам по бюджет, якщо підійде за характеристиками можете сміливо її замовляти. Рекомендацію по магазину і безпосередньо по посудомийній машині я залишив вам, далі вже розберетеся самі.