Смачний віскі

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем SERU, 25 окт 2023.

1. SERU

SERU Member

Привіт всім! Я купив собі додому домашній бар і навіть наповнив його деякими алкогольними напоями. Залишилося ще купити віскі, але я якось не знаю який вибрати. Порадьте хороший віскі, та інтернет-магазин де його можна купити.

2. Мародер

Мародер Active Member

У мене домашнього бару немає, але віскі пити люблю у вихідні, або у свята. До речі, можу тобі підказати дуже хороший інтернет-магазин, в якому його багато разів купував. Там вибір у багато разів більший ніж у супермаркеті, та й ціни не завищені.

3. SERU

SERU Member

Я давно планував купити собі бар, оскільки це дуже зручно, коли хтось приходить у гості, завжди є чим пригостити. Скажи, будь ласка, який віскі тобі імпонує найбільше, і можеш залишити посилання в магазин, де його можна купити.

4. Мародер

Мародер Active Member

Віскі Glenmorangie Original, 10 YO, 40%, 0,7 л https://maudau.com.ua/category/viski/product_brand=glenmorangie я вважаю дуже непоганою ідеєю для покупки в домашній бар. Купити його раджу в інтернет-магазині Maudau, оскільки саме в ньому лише оригінальні напої, за добрими цінами, оскільки часті знижки.

Це шотландський віскі з 10-річною витримкою, тому такий напій не соромно поставити на стіл, або навіть подарувати. Смак у нього цікавий фруктовий та вершковий. Зараз у магазині на нього діють немаленькі знижки, якими гріх не скористатися.

Поделиться этой страницей