Аналіз на тиреотропний гормон

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем баранка, 27 ноя 2021.

  1. Всім привіт, вчора отримали направлення лікаря на перевірку тиреотропного гормону. От тільки лікар проігнорував наше прохання вказати лабораторію. Можливо ви знаєте?
     
  2. lirika

    lirika Member

    Я думаю, що можливо і найкраще, що лікар не вказав, раджу вам обирати лабораторію, де сучасне обладнання і швидко все роблять. Ми здаємо всі аналізи в медико-діагностичному центрі Biolab Diagnostic. Можна в них здати і ваш аналіз https://bio-lab.net.ua/analiz-na-tireotropnij-gormon-ttg/ головне передчасно оплатити так і знижку отримаєте і в черзі чекати не будете.
     
  3. Це спочатку до ендокринолога, мабуть потрібно звернутися.
     
  4. Ugla

    Ugla Member

    Тиреотропний гормон або іншими словами ТТГ, який ми здаємо у будь-якому випадку післе обстеження у ендокринолога. Цей показник у мене завжди вижчий, тому ще є певні проблеми з щитовидною залозою, тому важливо визначити на скільки саме, щоб скоррегувати лікування. Цього разу здала аналіз крові на тиреоїдну панель у цій лабораторії https://invivo.ua/uk/kiev/analyzes-and-cost/01-tireoyidna-panel/ . Результат прийшов електронною поштою, я одразу ж змогла його переслати до лікаря і уже в телефонному режимі та змогла призначити мені лікування, щоб привести до норми мої гормони.
     

Поделиться этой страницей