Книги о саморазвитии

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем сербиус, 23 июн 2021.

  1. Решила свой отпуск немного заняться саморазвитием, вот ищу варианты книг, которые мне в этом помогут. Что можете порекомендовать, где есть варианты? Я что-то ничего не нахожу.
     
  2. Я вот помню недавно была реклама про курсы такие, вроде там не только они обучают, но еще и литературу разную они предоставляют. Вот поэтому я думаю, что вам лучше будет на такие курсы пойти, как думаете?
     
  3. багиня

    багиня Member

    Так курсы всегда отнимают много времени, мне кажется, что проще будет посмотреть реально книги и прочесть их. Мне больше всего понравилась книга "Принципы первых", смысл достаточно глубокий, вот поэтому рекомендую!
     
  4. lirika

    lirika Member

    А я вот точно знаю, что для того чтобы читать книги со смыслом просто нужно будет уделить время именно этому. Мне нравится это делать спокойно, вот почему всегда перед отпуском стараюсь зайти на сайт интернет-магазина Yakaboo и подобрать несколько вариантов книг по саморазвитию https://www.yakaboo.ua/ua/knigi/samorazvitie-motivacija.html Сейчас читаю "Женщина у которой есть план", советую всем ее прочесть.
     
  5. Чомусь мені здається, що потім ці книжки займають лише місце і краще всього буде онлайн читати чи продавати відразу після того як прочитали
     
  6. криска

    криска Member

    Ой, у кожного свої побажання і якщо одному добре, то це зовсім не говорить про те, що і іншим буде подобатись. От мені реально подобаються саме електронні книги українською https://books2you.com.ua/ Адже це варіант, який завжди під рукою і не потрібно бігти до бібліотеки чи на книжковий базар. Зараз можна і безкоштовно читати такі книги і це реально чудово.
     
  7. Tiffanik

    Tiffanik New Member

    ;)Я з вами згодна. Я впевнена, що ці книжки тільки будуть займати місце у шафі. А ось читати онлайн дуже зручно, тим паче, що є стільки в інтернеті корисної інформації! ;) Я зараз навчаюсь бескоштовно на цьому сайті https://eddu.pro/free-learn-english/, вивчаю англійську, психологію і веб-програмування. Дуже зручно, все зрозуміло. :rolleyes:
     
  8. SERU

    SERU Member

    Тоже нравится этот жанр книг. Можно узнать что-то новое для себя
     
  9. Катюша

    Катюша Member

    Думаю, что вас может заинтересовать библиотека электронных книг читака https://chitaka.club/ я для себя обычно тут загружаю понравившиеся, это реально очень удобно, ведь на сайте даже можно ознакомиться с кратким описанием, чтобы понять, подходит вам сюжет или нет.
     
  10. Хочу почати нове життя, змінити сферу діяльності та нарешті стати успішною людиною. Вибрала сферу, в якій я прагну далі працювати. Мене цікавить маркетинг. Хочу знайти книги, які допоможуть мені більше розібратися в цьому питанні. Хто що може порадити, де краще вибрати та купити?
     
  11. niksa

    niksa Member

    Ви все правильно робите, ніколи не пізно почати нове життя. Нещодавно купувала цікаві книги по маркетингу https://book-ye.com.ua/catalog/dlya-marketolohiv/ в інтернет магазині Книгарня "Є". Вибір книг там дуже великий, можна зразу декілька купувати, так є шанс швидше опрацювати всю цікаву інформацію та зекономити на доставці товару. Також у вас зараз є шанс купити книжку зі знижкою 80%, бо зараз діє акція "Знижки для закоханих". Треба просто перейти в той розділ і вибрати все, що вам припаде до смаку. Я вже замовила декілька книг, і сподіваюся, що мені вдасться виграти в розіграші iPhone 14. Швидше переходьте на сайт та обирайте книги, які допоможуть вам досягти поставлених цілей.
     
  12. Olchik

    Olchik Member

    Насправді будь-яка книга чомусь та вчить)
    У тому числі дитяча література.
    Але все ж саме книги про саморозвиток допомагають придбати і прищепити ті навички, які так необхідні для зміни способу життя (якщо звичайно вас не влаштовує той спосіб життя). Моя бібліотека тематичних книг складається не менше ніж з 4х десятків книг. І скажу, що часом мені здавалося цього мало. Декiлька з них купляла в https://knigoland.com.ua/ бо це - добра книгарня.
    Книги ж із саморозвитку раджу не лише читати, а й одразу виконувати ті дії, про які в них пишеться. Навіть якщо ці дії вам здаються безглуздими.
     
  13. Я ищу книги по английскому, кто посоветует где их можно взять?
     
  14. Если вы ищете место, где можно купить книги по выгодным ценам, то вам точно нужно обратиться в Britishbook. Я там уже несколько раз покупал книги и всегда оставался доволен. Есть тут и английские учебники, и книги для изучения немецкого https://www.britishbook.ua/ru/blog/...-grammatiki-nemetskogo-yazyka-dlya-vzroslykh/ и много других классных товаров для саморазвития.
     
  15. Kakiateem

    Kakiateem New Member

    Какие еще есть варианты?
     
  16. Zoris

    Zoris New Member

    Может вас заинтересуют книги по ТАРО https://tarotcards.com.ua/ru/product-category/books/ вы женщина, подумал вам такое интерсно будет, как минимум это для вашего саморазвития будет полезно!
     
  17. Mafanya

    Mafanya New Member

    Шукаєте захоплюючі книжкові пригоди? Запрошуємо вас в світ електронної літератури на онлайн бібліотеку Ua-book! Тут ви знайдете широкий вибір книг як українською, так і англійською мовами, що задовольнять смаки будь-якого читача. Однією з наших найбільш рекомендованих книг є https://ua-book.com/knyhy/liubovni-romany/yakby-vin-buv-zi-mnoiu-lora-novlin/. Ця книга поглиблюється в складні взаємини і почуття, викликаючи глибокі емоції та роздуми. Вона доступна для читання українською мовою і готова зачарувати вас своєю витонченою прозою та непередбачуваним сюжетом.
     

Поделиться этой страницей