Допоможіть обрати хостинг для тревел-блогу

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Joedan, 31 янв 2024.

  1. Joedan

    Joedan New Member

    Я люблю подорожувати і нещодавно запустила блог про свої пригоди та враження від різних куточків світу. Спочатку я розміщувала все на безкоштовному хостингу, але тепер мій блог набирає популярності і мені потрібно перейти на щось краще. Хотілося б знайти надійний NVME хостинг з гарною швидкістю, адже моїм читачам важливо швидко переглядати фото та тексти. Буду дуже вдячна за поради!
     
  2. boulwer

    boulwer New Member

    О, я теж колись була в такій ситуації! Мій блог про подорожі теж починався на безкоштовному хостингу, але з часом зрозуміла, що потрібен щось потужніше. Перехід на NVME хостинг - відмінна ідея, особливо якщо у вас багато візуального контенту. Якщо ви шукаєте щось надійне, то хочу сказати що мені підійшла Послуга хостингу VPS дійсно швидкі і надійні. Я сама перейшла на них після того, як під час моєї поїздки до Японії, я не могла вчасно завантажити фото черешень в Кіото через повільний хостинг. Після переходу, все поліпшилося, і мої читачі дуже задоволені швидкістю завантаження фото та текстів. Удачі вам з блогом, і нехай ваші подорожі будуть ще яскравішими!
     
  3. Антон1982

    Антон1982 New Member

    Рекомендую вам воспользоваться сервисом где вы сможете найти себе тот хостинг который вас не подведет, и будет приносить желаемый результат. Тут https://biowin.com.ua/perenos-sajta-na-drugoj-hosting-kak-vypolnit/ расскажу вам несколько советов как правильно перенести свой проект на другой хостинг. СЕО продвижение и хостинг это главные аспекты, которые зависят напрямую только от тебя. По этому здесь нужно не ошибиться с выбором и правильно выбрать путь.
     

Поделиться этой страницей