Проблеми з постачанням якісної води для пиття.

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем komarOFF, 8 июл 2022.

  1. komarOFF

    komarOFF New Member

    У нас дуже нікудишня вода і ніякі фільтри не допомагають. Вже навіть встановлювали дорогі порошкові. Як ви боритесь з цим?
     
  2. Podoliak igor

    Podoliak igor New Member

    Тут тільки один вихід - купувати питну воду окремо. Зараз це дуже популярний вихід і така якісна вода має природні мінерали, зміцнює імунітет і не наносить шкоди.
     
  3. fenix33

    fenix33 Member

    Всім привіт. Коли мені треба було знайти постачальника якісної питної води в Києві, то я ніяк не міг знайти підходящі варіанти. Мені було важливо, що би вода була якісна, з природними мінералами, фільтрована якісно, не давала осаду. Мені порадили фірму Цех Води https://heavenwater.com.ua/pytn-voda-pryrodnyj-balans/ , яка виконує своєчасну доставку і ставить до роботи дуже відповідально. Я задоволений.
     
  4. Olchik

    Olchik Member

    В нашем городе точно нет проблем с поставками воды на дом.
    Во-первых, каждый день то от одной, то от другой компании доставляют воду к подъезду каждый день. Как газированную, так и без газа. Во-вторых, закупаем воду в https://nayada.dp.ua/ бутилированную.
    Ну и минералка из магазинчиков)
    В общем, засохнуть не получится.
     
  5. SERU

    SERU Member

    Які основні етапи та технології використовуються під час буріння скважин на подвір'ї, і як можна забезпечити їхню ефективність і безпеку?
     
  6. niksa

    niksa Member

    Як власник свердловини, я можу з упевненістю сказати, що це одне з найкращих рішень, яке я коли-небудь приймав. Вода зі свердловини - це не лише дешевше і надійніше джерело питної води, а й гарантія безперебійного водопостачання. Забудьте про щомісячні платежі за водопостачання - тепер маючи власну свердловину, ми контролюємо воду і знаємо, що вона чиста та безпечна для нашої родини. Рекомендую компанію, яка займається бурінням свердловин https://burenie-skvazhin.com.ua/ з цілою відповідальністю та довірою, адже вони забезпечують надійні послуги та гарантію на свою роботу
     
  7. Evsey

    Evsey New Member

    У нас в регіоні будують нову станцію знезалізнення води. Сподіваємося, що це все ж таки значно покращить її якість. Принаймні, можна буде не хвилюватися за пралку та бойлер. Хоча пити з крану після цього я и все одно не ризикував.
     
  8. irina bila

    irina bila Member

    якщо проблеми з постачанням води то обовязково бойлер треба, але якщо вже в вас бойлер є то його треба чистити бо він вийде з ладу якщо не чистить ось тут https://activeclimate.net/uk/chistka-bojlerov/ можете замовляти ось тут працюють фахівці своєї справи! раджу!
     

Поделиться этой страницей