Гитара

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем prostoart, 14 сен 2019.

  1. prostoart

    prostoart Member

    Где купить хорошую гитару на 12 струн?
     
  2. juliakotana

    juliakotana Member

    Посетите этот магазин если вам нужна хорошего качества гитара 12 струнная https://jam.ua/acoustic_guitars/12-strings у них есть пару интересных вариантов) Мой парень купил себе, звучание просто шикарное, но сложнее настраивать конечно)
     
  3. Vlasa

    Vlasa Member


    Нам посоветовали магазин "MuzikAnt" когда мы хотели для сына купить электрогитару https://muzikant.ua/category/gitary-i-oborudovanie/elektrogitary/ Это сайт официального дилера в Украине, тут реально качественные инструменты от надежных производителей, и стоит все дешевле чем в аналогичных магазинах. Мы покупкой довольны, получили гарантию, все как полагается.
    [​IMG]
     
  4. Rina

    Rina Member

    А где можно научиться играть на гитаре самостоятельно?
     
  5. Ось дуже гарний інформаційний ресурс https://denzadnem.com.ua/blogy/korysni-porady/176730 Якщо ви гітарист-початківець і прагнете розкрити секрети гри на грифі, Pisennyk.com.ua може стати вашим квитком до музичної майстерності. Ця стаття служить шлюзом для вивчення особливостей і переваг цієї онлайн-платформи для навчання гри на гітарі. Pisennyk.com.ua пропонує комплексний підхід до навчання грі на гітарі як для початківців, так і для досвідчених гравців. Зручний інтерфейс сайту робить навігацію простою, гарантуючи, що учні можуть зосередитися на вдосконаленні своїх навичок, а не боротися з технічними нюансами.
     
  6. Kurulo

    Kurulo New Member

    Мені б спочатку на простій навчитися грати.
     
  7. irina bila

    irina bila Member

    вчитися на гітарі не важко, зовсім не важко, головне не думати що важко а постійно постійно тренуватися і розробляти пальці і навчитеся!!! все получиться
     

Поделиться этой страницей