Крута куртка

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем веточкаСирени, 23 янв 2022.

  1. Всім привіт! Ви часом не знаєте, де можна замовити реально фірмачовську куртку? Мене цікавлять демісезонні моделі. Я би хотіла щось під спорт, типу Nike або Puma. Але щоб було гарантовано оригінал, не турецькі підробки!
     
  2. lirika

    lirika Member

    Такі речі краще замовляти з іноземних сайтів, аніж у нас. Це стовідсоткова гарантія того, що вам попаде у рику оригінал. Та , якщо потрапити на акційні пропозиції то можна дуже вигідну покупку зробити! Я саме так і роблю!
     
  3. багиня

    багиня Member

    Так ви не забувайте, що такий шопінг можливий, лише якщо у вас є відповідна картка, а ще платити потрібно за шипінг тому багато хто це робить через посередників. Та ще один момент - це довге очікування. Можна від двох тижнів до місяца чекати!
     
  4. Я теж люблю шопінг з сайтів, але тоді коли він не терміновий. А ось, в разі коли потрібно найближчім часом щось класне придбати, я йду до Розетки та обираю там. Мені подобається, що можна купити дійсно трендовий та ексклюзивний одяг там.
    Доречі, там є просто неймовірні куртки жіночі демисезонні https://rozetka.com.ua/ua/kurtki-genskie/c4635193/ за привабливими цінами. Я ось чекаю на зарплатню та обов'язково замовлю собі курточку EA7 Emporio Armani. На неї знижка аж 2000 гривень зараз. Це дуже вигідна пропозиція як на мою думку.
    [​IMG]
     
  5. У меня на осень много различных жакетов, косух и теплых рубашек, а вот на зиму обязательно нужна теплая и удлиненная куртка. Мне приглянулась вот эта alpha industries n3b https://newbornk.com/collections/alpha-industries/products/alpha-industries-n-3b-altitude-mod-parka , прямо видно, что не продуваемая и весьма теплая. К тому и стоимость абсолютно разумная.
     
  6. sodivo

    sodivo New Member

    Нещодавно, коли я вирішувала сшити собі зимовий пальто, мені потрібно було знайти відмінний утеплювач, щоб бути впевненою в його якості та ефективності. Під час пошуків, я натрапила на рекомендацію від однієї блогерки, яка розповідала про свої проекти з пошиву одягу та високоякісний утеплювач, який вона завжди замовляє на сайті https://www.megasynt.ua/uteplitel-dla-odezhdi/. Її ентузіазм та захоплення продуктами з цього магазину вразили мене, і я вирішила дізнатися більше. Перейшовши на сайт megasynt, я відразу ж помітила розгалужений вибір утеплювачів різних щільностей та для різних типів одягу. Після замовлення я швидко отримала товар і була вражена якістю та теплозбереженням утеплювача. Моє зимове пальто вийшло не лише стильним, але й надзвичайно теплим завдяки megasynt, і це стало великим досягненням в моєму хобі - пошиву одягу.
     
  7. Не завжди так робити вигідно!
     
  8. Мені так само здається. Є ризик не вгадати із розміром чи фасоном. І що тоді із такою курткою потім робити??? А ще чекати так довго своєї покупочки не дуже то й хочеться.... Я в нас, в Україні, буду дивитись жіночі куртки https://braggart.ua/ua/kurtki-zhinochi/ . Є ряд перевірених брендів, яким точно можна довіряти. на них і буду орієнтуватись
     

Поделиться этой страницей