Де краще читати новини по Києву?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Тарас, 20 сен 2024.

1. Тарас

Тарас Member

Порадьте, де можна почитати нормальні новини по Києву. Останнім часом важко знайти адекватний портал, де інформація подається чесно, а не з перекручуванням фактів або заради хайпу.

2. SERU

SERU Member

Люди, всім привіт! Хочу порекомендувати сайт https://kyivvlada.com.ua/ Це мій улюблений ресурс для читання новин про Київ. Я вже давно шукав надійне джерело, де б не було фейків і замовних матеріалів. І ось натрапив на цей портал! Тут багато інформації, а їхні аналітичні статті дійсно дають можливість заглянути за лаштунки подій. Дуже зручно, що новини подаються об’єктивно, без маніпуляцій. Якщо ви також втомилися від всієї цієї сенсаційності, заходьте на kyivvlada.com.ua — не пошкодуєте!

3. Sanza

Sanza Member

а я ось шукаю новини, про жінок, яки пережили насильство під час війни, я і сама така, та хотілось би підтримки

4. Alisik

Alisik Member

Під час війни це такий метод обезсилити людей. Багато жінок були згвалтовані при тому різного віку. І це жах! Я ось дивилась сюжет 5го каналу , так статистика дуже лякає. Доречі там я дізналась, про проєкт GIDNA від благодійного фонду Future for Ukraine та важливість психологічної допомоги українським жінкам, так це нереально забути, але кожна жінка повинна пройти таку допомогу, та навчитись жити далі

5. Vladimir2314

Vladimir2314 Member

Краще звичайно знайти великі портали новин, де публікують актуальну інформацію

6. Olivia

Olivia Member

Рекомендую звернути увагу на портал Київ онлайн https://kyiv-online.com/ . Це ресурс, де подають актуальні новини про події в Києві без зайвого хайпу чи перекручень. Особисто читаю там, бо інформація структурована, є важливі теми про місто, культуру, транспорт, а також оперативні оновлення. Портал намагається тримати баланс між швидкістю подачі новин і їхньою якістю, що зараз велика рідкість.

Поделиться этой страницей