Привіт. У мене є фен. Непоганий фен, недешевий. Але у нього всього одна насадка. Тому хочу докупити собі насадок для нього. Особливо диффузор хочу. Хто знає, де можна купити насадка для фена без самого фена?
Я якось теж хотів знайти насадку для фена. Бо моя насадка розбилася. І, чесно кажучи, так і не знайшов того, що мені треба. Жодна насадка не підходила до мого фена. Прийшлось купляти новий фен.
Ви спочатку уважно подивиться фен. Є таки фени, до яких складно знайти насадку. Хоча це дуже зручно, що можна замінити окремо насадку, не купляючи увесь фен. А скільки, цікаво, зараз коштує окремо диффузор на фен?
Привіт. У мене теж була така проблема. Хотів знайти окремо насадку, не купляючи самого фена. Й мені знайома парикмахер порадила ось тут подивитися дифузори та насадки для фена для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-komplektuyuchi-do-instrumentiv/ua-difuzori-ta-nasadki/ Й, виявилося, це досить непоганий магазин. Вибір насадок великий. Ціна - цілком адекватні. Є ще кешбек. Я там собі купив звичайну насадку, що волосся сушити. А сестрі- диффузор. Бо у неї фен без диффузора, а це зручна річ для того, щоб робити зачіски. Подивиться, я думаю. ви без проблем знайдете там собі те, що треба.