Хочу купити щось цікаве доньці на день народження

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Milla, 3 июн 2025.

1. Milla

Milla Member

Люди, допоможіть порадою! Я вже заплуталась у цих всіх іграшках. Хочу купити щось цікаве доньці на день народження (буде 4 роки), але щоб не просто «посвітило і попищало», а реально захоплювало, розвивало й тримало її увагу хоча б хвилин 15! Бо зараз — відкрила коробку, поглянула, кинула, і все. Може, є якісь іграшки, що перевірені вашими малюками? Не хочу викидати гроші на вітер. Буду вдячна за будь-які поради!

2. Тарас

Тарас Member

Знаю цю біду — сам недавно голову ламав, що купити племінниці на 5 років. Зараз купа всього на ринку, але реально багато мотлоху. Можу порадити одну класну штуку — набори для творчості, особливо ті, де щось треба розфарбовувати або складати своїми руками. Купував набір "Зроби прикраси" — дівчинка була в захваті, навіть маму залучила до процесу. І ще — є прикольні інтерактивні книжки з віконцями або звуками, дуже захоплюють! Але головне — щоб було яскраво і щоб вона сама щось могла зробити, тоді не нудно.

3. Milla

Milla Member

Спасибі тобі величезне! Оце ти влучив просто в ціль — вона якраз почала «майструвати», клеїти щось, вирізати. Дуже любить сама щось вигадувати. Подивлюсь ті творчі набори, бо дійсно, машинки чи ляльки — то вже не дуже цікавить. А от зробити браслетик чи листівку для бабусі — це прямо її. Ще б знайти нормальний магазин, бо щось мені не хочеться знову лізти в той китайський ширвжиток, де все пахне і ламається через день

4. Тарас

Тарас Member

Точно кажеш про ширвжиток — сам на таке не раз натрапляв. Тепер купую виключно на Чудо Острів https://chudo-ostriv.com.ua/ — і тобі щиро раджу. Це інтернет-магазин з величезним асортиментом якісних іграшок — там є і творчі набори, і пазли, і розвивальні ігри, і купа всього іншого для діток різного віку. Останній раз замовляв набір "Маленька художниця" — кольорові піски, рамочки, клей — усе, щоб створити справжню картину. Донька друга — в захваті!
    Сайт зручний, фільтри працюють адекватно — можна вибрати вік, категорію, навіть бренд. Є відгуки, фото, акції — не раз вдавалось взяти щось зі знижкою. Доставка швидка, все добре запаковано, якість — супер. І головне — безпечні матеріали, усе сертифіковане. Реально варте довіри. Тепер і сам замовляю там регулярно — і для своїх, і для подарунків.

5. geedyt

geedyt Member

6. Сузик

Сузик Member

Да, тут определенно надо в сторону игрушек смотреть, потому что как раз такие подарки и являются самыми желанными для деток. Мы дочери недавно купили очень интересную игрушечную бытовую технику и посуду https://obetty.com.ua/bytovaya-tekhnika/, которая аккурат по возрасту подошла. У них в детском саду сейчас такие игрушки и малая очень просила и домой тоже взять. Так что могу Вам сказать однозначно, что лучший подарок для ребенка - это конечно же игрушка.

7. ANNYWKA

ANNYWKA Member

Кожен подарунок має свою історію, якщо він обраний "Vid Dushi" - https://viddushi.com.ua/ ретельно відбирають асортимент, щоб ви могли здивувати та порадувати своїх близьких чимось справді особливим. Ексклюзивні речі, що несуть тепло та позитивну енергетику. Покажіть свою турботу через унікальний подарунок.

Поделиться этой страницей