Я великий любитель кави, раніше тільки в кафешках пили, нещодавно придбала кавоварку. У мене питання до тих, у кого вона теж є. Яку каву купуєте для неї?
Я будь-яку каву, звісно натуральну, але не особливо морочуся. Я і не затятий кавоман, для мене особливого значення немає, кава і кава)
Я каву купую тільки в зернах, і перед заварюванням мілину. Зараз підсіла на Лаваці у золотій упаковці. Інший у принципі не визнаю і не розумію, як його можна пити. Купую в магазинах, які спеціалізуються з продажу кави.
Якщо у вас вже є кавоварка, то я не бачу ніякого сенсу заварювати першу-ліпшу каву, підбирайте, є ж стільки різноманітних смаків. У мене кавоварка півроку, але я постійно шукаю нові смаки, правда беру тільки в зернах, розчинний перестала пити ще років п'ять тому. Зараз купую у сервісі обсмажування кави COFFEE AGENT, я зараз купую моносорт кави
Особисто для кавоварки завжди вибираю свіжообсмажені зерна середнього помелу — вони дають насичений смак і аромат, який найбільше нагадує каву з кав’ярні. Звертаю увагу на країну походження і ступінь обсмаження, адже це сильно впливає на смак. Для зручності і великого вибору краще замовити в інтернет-магазині Кофетрейд https://coffeetrade.ua/. Там завжди можна підібрати саме той сорт, який вам до вподоби.
Щоб вибрати каву, зверніть увагу на сорт (арабіка для м'якості та кислинки, робуста для гіркоти та міцності), ступінь обсмаження (світле, середнє, темне), а також свіжість (дата обсмаження, насичений аромат).