Лікуємо дитячі зубки

Тема в разделе "Стоматология", создана пользователем Err, 16 июн 2024.

1. Err

Err Member

Моїй маленькій дівчинці скоро виповниться три роки, і ми помітили, що у неї є кілька проблем з зубами, які потребують уваги стоматолога. Хочу знайти клініку, де б мали досвід роботи з такими маленькими дітьми і де б могли б зробити візит максимально комфортним для неї. Чи може хтось порекомендувати місце у Києві, зокрема на Позняках?

2. Havall

Havall Member

Вітаю! Якщо ви шукаєте місце, де професійно та з особливою увагою ставляться до маленьких пацієнтів, раджу звернутися до клініки WDR «Вайдер», де є дитяча стоматологія Київ Позняки https://wdr.com.ua/services/detskaya-stomatologiya . У них дуже доброзичливі лікарі, які спеціалізуються на дитячій стоматології і використовують методи, що мінімізують дискомфорт і страх у дітей. Вони зуміли чудово впоратися з аналогічною ситуацією моєї дочки, і зараз вона взагалі не боїться відвідувань стоматолога.

3. Karina45

Karina45 New Member

Ой, як же я розумію цю тривогу з дитячими зубками — моя крихітка теж в три рочки зіткнулася з такими проблемами, і ми теж шукали клініку на Позняках, де не буде сліз і стресу. А от шлях до неї був непростим — ми ж так довго боролися з безпліддя лікування, пройшли ДРТ в надійній клініці, і ось маємо нашу радість. Якщо хтось у схожій ситуації з плануванням сім'ї — пишіть, розповім деталі. Тримайтеся, мамочки, все налагодиться!

4. kalina7484

kalina7484 Member

Дівчата, привіт Потрібна порада. З чоловіком вирішили готуватися до вагітності, лікар дала цілий список аналізів — гормони, TORCH-інфекції, загальні показники тощо. Але коли почала шукати, де це зробити, трохи розгубилася: у кожній лабораторії свої набори, різні ціни, а відгуки суперечливі. Хочеться знайти місце, де до цього питання ставляться відповідально, не “аби здати”, а з реальним контролем якості. І щоб результати прийшли швидко, бо не терпиться почати . Також важливо, щоб усе було стерильно й персонал не “на потоці”. Порадьте, будь ласка, перевірений варіант у Києві, можливо, хтось уже проходив цей етап?

5. CyberWanderer

CyberWanderer Member

О, я буквально нещодавно через це проходила, тому дуже розумію, про що ти. Я довго шукала, де буде і якісно, і комфортно, і в результаті вибрала https://med.mamindom.ua/kyiv/analizy/ І не пожалкувала жодної хвилини. По-перше, у них усе зручно систематизовано: є окремі пакети для планування вагітності, не треба самостійно збирати список. По-друге, персонал дуже уважний, усе пояснюють, допомагають навіть із дрібницями. У мене, наприклад, були питання по гормональних аналізах — фахівчиня все розжувала, щоб не заплуталася. Кров брали дуже обережно (у мене “важкі” вени, але навіть синця не було). Результати прийшли наступного дня на пошту, а при бажанні можна записатися на онлайн-консультацію. Атмосфера там взагалі не лікарняна, а така домашня. Якщо шукаєш комфорт і впевненість — це точно варіант.

6. kalina7484

kalina7484 Member

Дякую! Твій відгук мене переконав . Завтра ж запишусь туди!

7. Марса

Марса New Member

Буду знати куди звертатись.

Поделиться этой страницей