Адвокатське об'єднання

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Darius4678, 30 сен 2024.

1. Darius4678

Darius4678 Active Member

Адвокатське об'єднання — це форма організації адвокатської діяльності, де кілька адвокатів об'єднуються для спільної практики та надання юридичних послуг. Воно функціонує як юридична особа і здійснює свою діяльність на підставі статуту. Основною метою такого об'єднання є забезпечення якісної та професійної правової допомоги клієнтам, при цьому кожен адвокат має можливість спеціалізуватися на певних галузях права для надання комплексних рішень. Докладніше: https://gallex.com.ua/

2. MarkM

MarkM Member

Привіт, а підкажіть. Батько помер три місяці тому і залишив квартиру, але інші родичі вже почали оскаржувати заповіт і погрожують судом. Я не знаю з чого починати і де знайти адвоката по спадкових справах, який реально захистить мої права в цій ситуації. Є в кого досвід?

3. AlexK

AlexK Member

Привіт. Сам рік тому пройшов через суперечку за спадщину і знаю як це нервово. Перша консультація юриста по спадкових справах, яку я отримав через офіс адвокатів Василя Ковташа, реально допомогла розібратись у ситуації. Одні з найкращих адвокатів України, які забезпечують повний супровід під ключ, збирають докази і представляють інтереси в суді без твоєї присутності на засіданнях. Бажаю тобі відстояти своє і удачі в цій справі.

Поделиться этой страницей