У мене була ціла історія з тим, як врятувати волосся після невдалої процедури кератинового вирівнювання. Волосся стало важким, неслухняним, швидко жирніло і взагалі виглядало мертвим. Я кілька місяців шукала щось, що могло б реально допомогти — аптечні засоби не працювали, професійні були надто дорогі. І ось на одному форумі прочитала відгук про BeBeauty. Дівчина писала, що там знайшла засоби догляду для волосся, які її врятували після схожої ситуації. Ну, думаю, треба спробувати. Зайшла на сайт — зручно, є фільтри, видно ціни, наявність, навіть рекомендації. Взяла шампунь без сульфатів, бальзам, маску і спрей з кератином. Перший результат побачила вже після третього миття — волосся стало більш легким, не так швидко бруднилося, кінчики виглядали краще. Але найбільше вразило те, що воно перестало так масово випадати. Для мене це був серйозний сигнал, що засоби підібрані правильно. Зараз уже минув місяць. Волосся не просто відновилося — воно реально виглядає краще, ніж до процедури. І це завдяки BeBeauty. Я замовила ще набір олій, планую спробувати ампули для зміцнення. Взагалі, засоби догляду для волосся тут різні — можна знайти і люкс, і щось простіше, все залежить від бюджету. Тепер я реально рекомендую цей сайт всім, хто має проблеми з волоссям або просто хоче якісний догляд. Бо результат — не слова, а відображення в дзеркалі. І це найкраща реклама, яку тільки можна придумати.