Бронежилети

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем SERU, 6 мар 2023.

  1. SERU

    SERU Member

    Порадьте перевірений воєнторг в Україні? Шукаю, де краще закупити бронежилети та можливо дасте декілька порад, як обрати надійні? Щоб давали гарний захист.
     
  2. Коли ми шукали бронежилети, то нам порекомендували перевіреного виробника Велмет.
    Ми зателефонували з менеджером і він нас безкоштовно проконсультував і допоміг зробити хороший вибір. Ми вибрали бронежилети https://velmet.ua/49-sredstva-zasshity/bronejilety/ до складу яких входять дві бронепластини високого ступеня надійності. А завдяки правильному пошиттю його вага рівномірно розподіляється по всьому тілу.
    Приємно порадувала ціна. Видно, що виробник хоче реально допомогти, а не нажитися на тому, що зараз відбувається в нашій країні.
     
  3. Катюша

    Катюша Member

    У велмет дійсно дуже якісні військові товари, то я вам кажу як волонтер, який щодня спілкується з віськовими
     
  4. niksa

    niksa Member

    Зараз не так складно обрати, представлені як українські бренди, так і закордонні
     
  5. tedsy

    tedsy New Member

  6. Супер! Это как раз то, что ищу.
     
  7. Я порекомендую вам военторг Килла, мы тут заказывали плитоноски м так https://killa.com.ua/17021-m-tac.html?cat=6129 Они предлагают отличное соотношение цены и качества на свои товары. Я рекомендую его всем, кто ищет хорошее тактическое снаряжение или военное обмундирование.
     
  8. Раджу магазин військового спорядження Орков.Нет в Києві. В них досить великий вибір - ось нещодавно змогли для нашого знайомого коліматор купити https://orkov.net/kolimatorni-pritsili/ а перед цим також збирали на інше обладнання, в тому числі оптику. Що стосується бронезахисту, то є плитоноски різного формату, раджу погортати каталог та подивитись які є варіанти. Ціна залежить від якості, всі речі, що ми замовляли підійшли та показали себе надійними та витривалими.
     
  9. Тоже ищу, где купить качественные плитоноски. Спасибо, что подсказали.
     
  10. Rina

    Rina Member

    Думаю, вам варто розглянути асортимент тактичного спорядження в магазині https://kamber.com.ua/plytonosky/ Саме цей магазин може запропонувати вам чудовий вибір якісних плитоносок. Нещодавно я сам здійснив покупку в інтернет-магазині тактичного спорядження Kamber і був дуже вражений цим досвідом. Що відрізняє Kamber, так це виняткова якість їхньої продукції. Тактичне спорядження, яке я замовив, не тільки виправдало, а й перевершило мої очікування з погляду довговічності та функціональності. Більше того, процес купівлі пройшов гладко, а доставка була швидкою. Я оцінив увагу до деталей в упаковці, завдяки якому мої товари були доставлені у ідеальному стані. Поєднання великого асортименту, чудової якості продукції та ефективного обслуговування робить його популярним місцем для ентузіастів тактики.
     
  11. Лав Лав

    Лав Лав Member

    Порадьте, будь ласка де шукати готові аптечки для військових?
     
  12. Є багато інтернет-магазинів, що спеціалізуються на тактичному спорядженні, один з таких - це TacMedicine. Тут пропонують широкий асортимент товарів для медичних цілей, зокрема готові аптечки https://tacmedicine.in.ua/category/gotovi-aptecki Не соромтеся звернутися за консультацією до продавців - вони допоможуть підібрати оптимальний варіант.
     

Поделиться этой страницей