Чи реально вилікувати наркоманію повністю, чи це лише тимчасове приглушення залежності?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Valentina96, 15 июл 2025.

1. Valentina96

Valentina96 New Member

Чи реально вилікувати наркоманію повністю, чи це лише тимчасове приглушення залежності?

2. German777

German777 New Member

Це питання я задавав собі багато разів, коли ми шукали допомогу для мого брата. І чесно — я теж думав, що наркоманію можна тільки "заглушити", але не вилікувати. Проте після звернення в клініку «Мед-Захід» https://med-zahid.com.ua/ua/uslugi/likuvannya-narkomaniyi/ моє уявлення змінилося. Там від самого початку пояснюють: наркоманія — це хронічне захворювання, яке потребує системного підходу, але повноцінне життя без наркотиків — можливе.
    Лікування складалося не лише з детоксикації (виведення наркотиків з організму), а й з психологічної реабілітації, роботи з мотивацією, родинною терапією. Дуже важливо, що лікарі не ставились до мого брата як до «проблеми», а навпаки — підтримували на кожному етапі, не звинувачували. Уже майже рік, як він живе тверезо. І хоча це щоденна праця, він сам каже, що завдяки програмі у клініці він нарешті почав відчувати себе людиною, а не хворим.

Поделиться этой страницей