Чому для першого сайту краще почати саме з односторінкового варіанту

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем NikNamer, 27 апр 2025 в 06:59.

1. NikNamer

NikNamer Member

Моя історія почалася з того, що я хотів створити сайт для особистого бренду. Я дивився на великі багатосторінкові сайти конкурентів і думав, що без чогось подібного мені не обійтись. Але потім натрапив на https://web-vizitka.com.ua/odnostorinkovyy-sayt/ і зрозумів, що іноді менше — краще.
    Там дуже зрозуміло описано переваги односторінкових сайтів: швидкість завантаження, простота навігації, вища конверсія, коли користувачам не треба блукати по десятках сторінок у пошуках потрібної інформації.
    Після вивчення матеріалу я вирішив: на старті мені цілком вистачить компактного лендінгу. І не прогадав — вже за перший місяць я отримав більше звернень, ніж очікував. Такий формат дійсно працює для презентації послуг чи особистого портфоліо.
    Тепер, озираючись назад, я розумію, що якби почав з великого сайту, витратив би більше часу, грошей і нервів. Тому щиро рекомендую всім, хто планує запускати сайт для себе чи свого бізнесу, обов'язково ознайомитися з інформацією на цьому ресурсі.

Поделиться этой страницей